Tatuajul pe care și l-a făcut CRBL după Survivor 2022. I-a arătat Elenei Chiriac, primele imagini

Tatuajul pe care și l-a făcut CRBL după Survivor 2022. I-a arătat Elenei Chiriac, primele imagini
CRBL și-a făcut un tatuaj în amintirea experienței de la Survivor România 2022

CRBL, Elena Chiriac și Radu Itu s-au întâlnit recent la o poveste în Capitală. Aceasta a fost și ocazia potrivită pentru ca celebrul fost component al trupei Simplu să le arate noul său tatuaj. Fanii celui din urmă știu despre pasiunea sa în privința tatuajelor. Cei care îl iubesc așteptau cu sufletul la gură să vadă ce desene va alege pentru a imprima experiența de neuitat din Republica Dominicană. Iată primele imagini!

Ce tatuaj și-a făcut CRBL după Survivor România 2022: a uimit pe toată lumea

Dansatorul și cântărețul CRBL s-a umplut de tatuaje. Acesta adoră picturile pe piele, iar fanii deja se așteptau ca un nou desen să apară pe trupul său la revenirea în țară. Fostul component al trupei Simplu a trăit o experiență de neuitat în Republica Dominicană.

Acesta a fost unul din cei mai controversați concurenți, iar unii coechipieri sau adversari au mărturisit că este un om dificil. Lucrurile s-au schimbat mult în țară. Majoritatea participanților au șters cu buretele antipatiile de pe insulă și au luat-o de la capăt cu noi prietenii în România.

Iată că recent CRBL s-a întâlnit cu Elena Chiriac și Radu Itu în Capitală. Cei trei s-au delectat cu ceva răcoritor și cu siguranță au schimbat câteva păreri sau amintiri create împreună.

Dansatorul a fost cel care și-a ridicat tricoul și a lăsat-o pe Elena să îl filmeze pentru ca internauții să vadă schimbarea apărută pe corpul său. Vedeta a ales să scrie numele emisiunii, anul sezonului în care a participat, dar și să deseneze alături un scorpion, palmieri și câteva păsări.

,,Acum e momentul! Hai!”

El nu a scăpat ocazia să îi înțepe pe unii telespectatori care i-au trimis mesaje nu prea plăcute în timp ce se afla în emisiune. Câțiva dintre internauți i-au scris de-a lungul timpului că s-ar fi putut descurca mai bine dacă erau în locul lui.

Iată că aceștia au ocazia să treacă prin aceleași jocuri și să demonstreze ceea ce pot pentru că se fac pregătiri pentru noul sezon.

Vedeta le-a dat invitație la lupta pentru premiul cel mare care va fi din nou pus în joc. Amintim că ediția din anul acesta a fost câștigată de Alex Delea, fost concurent de la Războinici.

,,Hai că pe canapea erați bine. Vă dădeați cu părerea…A început acum casting-ul la Survivor! Acum e momentul! Hai!”, a spus CRBL pe InstaStory în timp ce era filmat de colega sa.