Elena Chiriac o face praf pe Natalia Duminică după ce l-a trimis pe CRBL în exil la Survivor România 2022: „Taci, ești varză”

Elena Chiriac o face praf pe Natalia Duminică după ce l-a trimis pe CRBL în exil la Survivor România 2022: „Taci, ești varză”
Elena Chiriac, supărată pe Natalia Duminică

Exilarea colegului lor de echipă, CRBL, a generat ceartă între ceilalți „Faimoși”. Pe de-o parte, Natalia Duminică și-a motivat clar decizia de a-l exila, de cealaltă parte Elena Chiriac s-a declarat revoltată. Cert este că „Faimoșii” îi vor simți lipsa lui CRBL. Chiar dacă a fost concurentul care a adus cele mai puține puncte, după cum declara Natalia.

Ceartă și zâzanie între „Faimoși”

În episodul de duminică, Natalia Duminică s-a numărat printre cei mai rapizi concurenți de la Jocul pentru Recompensă, alături de Ștefania Ștefan din echipa „Războinicilor”. Motiv pentru care a fost nominalizată de Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2022, să nominalizeze un Faimos.

Ceea ce a urmat după a luat prin surprindere pe toată lumea. Natalia l-a nominalizat, fără drept de apel, pe CRBL, care de altfel a și ajuns pe Insula Exilului, aceasta justificându-și decizia astfel:

„Am 2-3 persoane care se învârt în capul meu și nu mă pot decide. Eu sper să câștigăm și să-i trimitem cât mai multă mâncare. Din tot sufletul vreau să fie fără supărare. Să fie CRBL.

De ce l-am ales pe CRBL? Trimite pe cine aduce mai puține puncte, mi s-a șoptit cumva, am auzit… Persoanele care aduc mai puține puncte, eu, din empatie, nu puteam să le trimit în exil.”, a declarat Natalia Duminică în această seară.

Taci, și dă-mi cuvântul, pentru că ești varză”

De cealaltă parte, Elena Chiriac, fără să știe ce a declarat CRBL despre ea, s-a dezlănțuit împotriva colegei sale de echipă. În episodul din această seară, Elena a declarat:

 „Când am văzut ce atitudine avea Natalia în momentul nominalizării, mi-aș fi dorit să pot să iau cuvântul și să zic: ‘Taci, și dă-mi cuvântul, pentru că ești varză, nu ești în stare să spui nimic”, spune Elena Chiriac.

Duel între Elena Chiriac și Natalia Duminică

CRBL a devenit mărul discordiei între cele două concurente din echipa „Faimoșilor”, fiecare vorbind despre decizie. Deși criticată dur de CRBL, Elena a fost cea care i-a luat, într-un fel apărarea, declarând că:

„Această vrăjeală cu ‘Nu m-a lăsat sufletul să o trimit pe Otilia la cât de slabă e… Cum să trimit o fată?’. Eu nu halesc… Ăsta este Survivor și suntem aici să supraviețuim în aceleași condiții, fie că suntem femei sau bărbați”.

În schimb, Natalia a dezvăluit că Elena ar fi încercat să o influențeze în luarea decizie, ceea ce a determinat-o în cele din urmă să-l nominalizeze pe CRBL:

„Elena mi-a zis: ‘Este cea mai mare greșeală a ta!’. Zău?! Elena este o persoană căreia îi place foarte mult să vorbească cu subiect și predicat și să spună mereu ceva gen definitiv, deși după își schimbă părerea.”, a mai declarat Natalia Duminică.

De cealaltă parte, și „Războinicii” au rămas fără un concurent, Relu Penescu, nominalizat și el de Ștefania Ștefan pentru Insula Exilului.