Ce se întâmplă cu averea lăsată în urmă de Denisa Răducu. Detalii de ultimă oră

Ce se întâmplă cu averea lăsată în urmă de Denisa Răducu. Detalii de ultimă oră
Ce se întâmplă cu averea Denisei Răducu?

Denisa este în continuare plânsă de fanii ei și de apropiați, iar momentul în care familia va avea liniște pare că nu mai vine. Ce se întâmplă cu averea Denisei Răducu? Cui va reveni munca acesteia până la 27 de ani?

Ce se întâmplă cu averea Denisei Răducu?

Denisa Răducu a murit în anul 2017, iar de atunci toate lucrurile în afară de durerea care pare mai mare pe zi ce trece au rămas la fel. Deși se credea că totul va merge imediat spre sora Denisei, aceasta pare mai departe ca niciodată de „moștenirea” interpretei. Adelina Răducu are din ce în ce mai puține șanse să intre în posesia bunurilor pe care le-a strâns cântăreața de-a lungul vieții. „Moștenirea artistică” a sa – drepturile de autor . Piesele sale fac în continuare milioane de accesări pe YouTube și aduc mulți bani în buzunarele altora.

Adelina susține că printre cei care profită de faptul că nimeni nu pune capăt acestui lucru se numără și Florin Pește, unchiul lor, dar și Liviu Dovleac, văr și impresar al regretatei soliste. Aceștia au refuzat să-i predea familiei în viață a Denisei drepturile pentru înființarea unui canal de YouTube unic. Instanța a decis suspendarea ședințelor din cauza crizei sanitare, iar până ce țara nu-și a reveni aproape în totalitate, vor fi aduse în prim-plan în instanță doar procesele extrem de grave. Din păcate, procesul este pe jumătate pierdut de sora Denisei, care nu a putut să depună la dosar documentația cerută. La momentul actual, Adelina Răducu se află în izolare în Spania și nu a mai putut ajunge în țară.

Ce se întâmplă cu averea Denisei Răducu?
Ce se întâmplă cu averea Denisei Răducu?

„Îmi lipsește de o eternitate deja…”

„Îmi lipsește de o eternitate deja… Uneori simt că mai bine mă duceam eu, nu Denisa… Doar fetițele reușesc să mă mai țină pe linia de plutire, mai ales că nici ele nu au uitat-o. Când mă văd plângând, ele știu că o fac din cauză că nu o am pe Denisa lângă mine, că mă gândesc la ea, la discuțiile pe care le aveam cu ea și, atunci, mă pun să le povestesc despre ea. Și, chiar dacă plâng, îmi aduc aminte cu drag de momentele când, mici fiind, stăteam de vorbă, ne făceam planuri, știam că noi vom fi de nedespărțit. Doar o soartă crudă, doar un destin îngrozitor, ne-a făcut să ne despărțim. Dar eu știu că mă veghează de acolo, de Sus, că are grijă de mine și de familia pe care a lăsat-o în urmă”
Adelina Răducu (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI