Denisa Tănase s-a căsătorit cu Mircea Brânzei. Ce locație scumpă a ales solista de la Bambi

Denisa Tănase s-a căsătorit cu Mircea Brânzei. Ce locație scumpă a ales solista de la Bambi
Denisa Tănase s-a căsătorit cu Mircea Brânzei. Ce locație scumpă a ales solista de la Bambi

Denisa Tănase, jumătatea de la Bambi, s-a măritat în mare secret cu iubitul său, afaceristul Mircea Brânzei! Fastuosul eveniment a avut loc vineri, 18 iunie, într-o locație superbă de pe Riviera Franceză, mai exact la un hotel-castel de cinci stele, de lângă Nisa.

Deși în trecut mărturisea că nu are de gând să se mărite din nou, iată că lucrurile au stat cu totul diferit! Denisa Tănase a făcut pasul cel mare, departe de ochii curioșilor. Artista și-a organizat propria nuntă, iar evenimentul a fost unul de vis.

Denisa Tănase de la Bambi s-a măritat

Invitații au petrecut de zor la un hotel-castel de cinci stele, situat în inima satului Eze, de pe Riviera Franceză.

Cununia religioasă s-a desfășurat în aer liber, într-una dintre grădinile locației de cinci stele. Grădina oferea o vedere spectaculoasă spre Saint-Jean-Cap-Ferrat.

Pentru ziua cea mare, Denisa Tănase a purtat o rochie de mireasă albă, simplă, creație a designerului Ana Radu. Sora ei, Raluca Tănase, a fost domnișoara de onoare. La nuntă au fost prezente familiile mirilor, dar și prietenii lor apropiați, printre care fosta știristă, Daiana Anghel, alături de soțul său.

Denisa Tănase și Mircea Brânzei au o relație încă din anul 2017. Artista de la Bambi a mai fost căsătorită cu medicul Cornel Brotac. Cei doi au divorțat în 2015.

”Am divorţat pentru că soţul meu nu era de acord cu cariera mea. E greu ca un om să se obişnuiască cu asemenea lucruri. Îşi dorea să petrec mai mult timp acasă. Meseria mea nu mă lăsa să fac toate lucrurile astea. Ţinând cont că relaţia noastră se degradase în timp, mi-a fost teamă să fac un copil. S-a aşteptat ca eu să renunţ la ce făceam. Am încercat şi varianta asta, să stau acasă toată ziua, dar nu eram fericită. Niciodată nu am ajuns la un numitor comun. Când mai mergeam în vacanţă, eram mereu cu părinţii lui. Mă detaşasem de ai mei…”, povestea Denisa Tănase, în trecut.

Denisa Tănase are o afacere de succes

Denisa Tănase de la Bambi a uimit cu alegere sa de a se îndrepta spre afaceri. La început, i se părea complicat și ireal și preconiza că va atinge succesul de acum abia în zece ani. A făcut echipă bună cu partenerul său, Mircea Brânzei, care a și anturat-o în acest domeniu, astfel că astăzi a ajuns să aibă 27 de magazine de parfumuri și alte produse cosmetice atât în țară, cât și în afară.

„Plătim la trei luni. După ce e gata construcția, le lași la închiriat. Suntem proprietari. Am cumpărat două apartamente, într-un bloc. În pandemie a fost o investiție foarte bună. În fiecare zi primesc oferte de la oameni care vor deja să închirieze.

Am luat un apartament și un studio, care sunt acum în faza de construcție. Studioul e mai ieftin ca apartamentul meu din Floreasca”, a declarat Denisa Tănase în emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI