15 iun. 2021 | 13:15

Tatăl Denisei Manelista a pornit un război aprig. Bărbatul e decis să lupte până în pânzele albe (exclusiv)

Monden
Tatăl Denisei Manelista a pornit un război aprig. Bărbatul e decis să lupte până în pânzele albe (exclusiv)
Războiul pentru banii Denisei Manelista continuă. Tatăl acesteia vrea dreptate

Tată Denisei Manelista vrea să-i facă dreptate fetei sale care a părăsit cu mult prea devreme acest pământ. Bărbatul este decis să nu se lase și să lupte până în pânzele albe în memoria regretatei cântărețe.

Războiul pe banii Denisei Manelista, pornit din nou de tatăl regretatei cântărețe

Denisa Manelista va rămâne pentru totdeauna în sufletul și în mintea multor fani care încă îi ascultă cu drag piesele, dar mai ales va fi amintirea cea mai amară a părinților și familiei sale pe care i-a părăsit mult prea devreme. Aceasta s-a stins din viață brusc, deși la un moment dat s-a crezut că va scăpa de boala care a măcinat-o până a făcut-o să fie de nerecunoscut.

Au trecut aproape patru ani de chin, durere și lacrimi pentru cei care o iubesc, patru ani de când Denisa nu mai este, iar lucrurile tot nu s-au liniștit în familia cântăreței. Emilian Răducu a vorbit despre războiul pe care a rămas să-l poarte cu Florin Pește.

Multe au fost zvonurile despre cum fostul impresar a păcălit-o de nenumărate ori pe blondină cu banii pe concerte, iar după decesul acesteia în privința drepturilor de autor care ar trebui să le revină apropiaților.

Tatăl regretatei cântărețe susține că nu o să cedeze în acest scandal și îl acuză în continuare pe artist că s-ar fi îmbogățit pe spatele fiicei sale. Mai mult decât atât, bărbatul va continua războiul și în instanță pentru averea Denisei:

“Nu ține de noi când se termină procesul. Am văzut că judecătorul le dă foarte mult timp, ca să aducă dovezi, care să ateste lucrurile pe care le spun, însă nu au niciun fel de act, niciun document. Până în prezent, am dat bani la avocat, ne cer bani ba pentru timbre, ba pentru taxe. Vreau să merg până în pânzele albe, ca să se facă dreptate!”

„Eu, dacă aș face ca el, nu m-aș mai considera om”

Denisa Răducu a murit la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă. Din păcate, cancerul la ficat a măcinat-o extrem de rapid. Fanii regretatei soliste sunt și acum șocați de parcursul stării acesteia și îi plâng absența.

“Banii din drepturile de autor nu i-aș folosi pentru mine, ci pentru pomenirile care trebuie să le fac pentru fiica mea, căci și acolo e nevoie de bani. Florin Pește, unchiul copilei mele, i-a fost și un fel de impresar, plus că îi mai compunea piesele. Eu, dacă aș face ca el, nu m-aș mai considera om. El i-a vândut 12 piese unui artist din Sibiu, pe suma de 25.000 de euro. Se îmbogățește de pe spatele fiicei mele moarte”
Emilian Răducu (Sursa: impact.ro)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro