Tatăl Denisei Manelista a pornit un război aprig. Bărbatul e decis să lupte până în pânzele albe (exclusiv)

Tatăl Denisei Manelista a pornit un război aprig. Bărbatul e decis să lupte până în pânzele albe (exclusiv)
Războiul pentru banii Denisei Manelista continuă. Tatăl acesteia vrea dreptate

Tată Denisei Manelista vrea să-i facă dreptate fetei sale care a părăsit cu mult prea devreme acest pământ. Bărbatul este decis să nu se lase și să lupte până în pânzele albe în memoria regretatei cântărețe.

Războiul pe banii Denisei Manelista, pornit din nou de tatăl regretatei cântărețe

Denisa Manelista va rămâne pentru totdeauna în sufletul și în mintea multor fani care încă îi ascultă cu drag piesele, dar mai ales va fi amintirea cea mai amară a părinților și familiei sale pe care i-a părăsit mult prea devreme. Aceasta s-a stins din viață brusc, deși la un moment dat s-a crezut că va scăpa de boala care a măcinat-o până a făcut-o să fie de nerecunoscut.

Au trecut aproape patru ani de chin, durere și lacrimi pentru cei care o iubesc, patru ani de când Denisa nu mai este, iar lucrurile tot nu s-au liniștit în familia cântăreței. Emilian Răducu a vorbit despre războiul pe care a rămas să-l poarte cu Florin Pește.

Multe au fost zvonurile despre cum fostul impresar a păcălit-o de nenumărate ori pe blondină cu banii pe concerte, iar după decesul acesteia în privința drepturilor de autor care ar trebui să le revină apropiaților.

Tatăl regretatei cântărețe susține că nu o să cedeze în acest scandal și îl acuză în continuare pe artist că s-ar fi îmbogățit pe spatele fiicei sale. Mai mult decât atât, bărbatul va continua războiul și în instanță pentru averea Denisei:

“Nu ține de noi când se termină procesul. Am văzut că judecătorul le dă foarte mult timp, ca să aducă dovezi, care să ateste lucrurile pe care le spun, însă nu au niciun fel de act, niciun document. Până în prezent, am dat bani la avocat, ne cer bani ba pentru timbre, ba pentru taxe. Vreau să merg până în pânzele albe, ca să se facă dreptate!”

„Eu, dacă aș face ca el, nu m-aș mai considera om”

Denisa Răducu a murit la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă. Din păcate, cancerul la ficat a măcinat-o extrem de rapid. Fanii regretatei soliste sunt și acum șocați de parcursul stării acesteia și îi plâng absența.

“Banii din drepturile de autor nu i-aș folosi pentru mine, ci pentru pomenirile care trebuie să le fac pentru fiica mea, căci și acolo e nevoie de bani. Florin Pește, unchiul copilei mele, i-a fost și un fel de impresar, plus că îi mai compunea piesele. Eu, dacă aș face ca el, nu m-aș mai considera om. El i-a vândut 12 piese unui artist din Sibiu, pe suma de 25.000 de euro. Se îmbogățește de pe spatele fiicei mele moarte”
Emilian Răducu (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI