EXCLUSIV Se întâmplă la patru ani după ce Denisa Manelista a murit. Tatăl cântăreței a făcut anunțul

EXCLUSIV Se întâmplă la patru ani după ce Denisa Manelista a murit. Tatăl cântăreței a făcut anunțul
Se intampla la patru ani de la moartea Denisei Raducu

Au trecut aproape patru ani de când Denisa Manelista a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, cancer la ficat. Toată agoniseala i-a rămas moștenire Adelinei, sora ei, inclusiv apartamentul, dar și casa din comuna Ştefăneşti, jud. Vâlcea, căreia Denisa apucase să îi înalțe doar pereții exteriori. Contactat de reporterii Playtech.ro, Emilian Răducu, tatăl artistei, ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru impact.ro, când și cine se va muta în acest imobil, construit după planul Denisei.

”Locuința are șase camere, este modernizată, avem baie, avem de toate, așa cum a vrut fata mea, Denisa, să arate”

Contactat de reporterii Playtech.ro, Emilian Răducu, tatăl regretatei artiste Denisa Răducu, ne-a spus că lucrările la casa din Ștefănești sunt aproape gata, după o muncă titanică, de trei ani:

“Lucrările la casă sunt pe ultima sută de metri. Exteriorul este  gata, curentul este tras, dar și apa. Toate utilitățile sunt puse la punct. Locuința are șase camere, este modernizată, avem baie, avem de toate, așa cum a vrut fata mea, Denisa, să arate. Fata cea mare, din Spania, și cumnatul au investit în casă. Ei vor sta pe viitor acolo. Să sperăm că, la vară, fiica mea și familia ei se vor bucura de ea”.

De asemenea, bărbatul îndoliat ne-a mai precizat și faptul că întocmirea actelor a costat foarte mult:

“Totul este foarte scump în ziua de astăzi, orice costă, toate hârtiile alea  sunt foarte scumpe”.

Sora Denisei: ”Până acum, am investit cel puțin 30.000 de euro. Nu contează banii, facem cu drag și în memoria Denisei”

Adelina, sora Denisei, povestea, anul trecut, despre investițiile făcute în această casă:

“Până acum, am investit cel puțin 30.000 de euro, dar, până la final, cred că vom mai investi alți 30.000 de euro. Nu contează banii, facem cu drag și în memoria Denisei. În casă vom locui atunci când vom veni din Spania, în vizită, în vacanțe, poate o păstrăm și pentru copii, atunci când vor crește și ei. În fine, important este că vom avea grijă mereu de memoria celei care a fost Denisa Răducu, o cântăreață atât de iubită”, a spus ea, la Kanal D.

Denisa a murit la doar 27 de ani, pe 23 iulie 2017, la scurtă vreme după ce a fost diagnosticată cu o boală nemiloasă, cancer la ficat. Denisa a strâns orice bănuț câștigat din concerte, reușind să își cumpere un apartament de lux în București, dar și o mașină, cu mulți cai putere. După deces, toate aceste bunuri i-au revenit Adelinei, sora ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI