EXCLUSIV Denisa Manelista a trecut prin chinuri groaznice din cauza bolii. Cine a obligat-o să cânte deși mai avea puțin de trăit

EXCLUSIV Denisa Manelista a trecut prin chinuri groaznice din cauza bolii. Cine a obligat-o să cânte deși mai avea puțin de trăit
Denisa Raducu a trecut prin chinuri cumplite

Au trecut trei ani și jumătate de la moartea fulgerăroare a Denisei Manelista! În urma ei au rămas lacrimi de disperare și de durere, dar și un război aprig ce se poartă între familia artistei și impresarul Denisei Răducu, Florin Pește.

Denisa, chinuită de impresar înainte să moară?

Aceștia se războiesc pe averea solistei rezultată din drepturile de autor. Florin, soțul Adelinei Răducu, sora Denisei, a făcut însă dezvăluiri și acuzații șocante pentru impact.ro la dresa impresarului artistei, Florin Pește. Acesta este acuzat că a dus-o pe solistă să cânte tocmai în Germania deși aflase că aceasta este grav bolnavă și avea dureri atroce. „Adevărul e că a cântat și bolnavă. Aflase că e bolnavă și s-a dus în Gemania să cânte. L-a sunat pe acel impresar nenorocit și i-a spus că nu mai poate de durere, se zvârcolea pe jos de durere în aeroport. Ăsta a fost ultimul ei concert, după Paște nu s-a mai dus la cântări. Nu o să putem niciodată uita! Mai ales ultima imagine cu ea, când era în casă, întinsă pe jos, resuscitată, cu medicii deasupra ei. Când se aproapie anumite date, cum e ziua ei acum, amintirile te răscolesc. Pentru ea nu s-a mai putut face nimic. Unii medici ne dădeau speranțe, alții ne-au zis clar în față: atât mai are de trăit! ”, a declarat Florin, cumnatul solistei, în exclusivitate, pentru playtech.ro.

A murit după o lungă agonie

Denisa Răducu s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular. Medicii nu au putut să o mai salveze, astfel că tânără în vârstă de doar 27 de ani s-a stins încetul cu încetul. Frumoasa artistă a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, fără succes. Ea a murit pe 23 iulie 2017, acasă, vegheată de familie, după o lungă agonie. S-a spus atunci că solista ar fi clacat din cauza oboselii, avea foarte multe concerte stabilite de impresarul Florin Pește  și stătea cu orele la studio, iar corpul ei nu a mai rezistat fizic.

Impresarul, în scandal cu toată familia Denisei

Și tatăl căntăreței, Emilian, este în scandal cu impresarul Florin Pește, pe care l-a acuzat că a vândut drepturile de autor ale Denisei, iar din banii primiți și-a cumpărat o maşină de lux. Din 14 noiembrie 2012, Denisa figurează pe listele artiştilor înscrişi la CREDIDAM (Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi), iar în 2014 încasase doar 800 de euro din difuzările pieselor.

Denisa ar fi împlinit duminică 31 de ani

Au trecut trei ani de când mama și tatăl Denisei merg zilnic la mormântul fetei lor. Sora cântăreței, Adelina Răducu este, însă, disperată! Stabilită în Spania împreună cu soțul ei, Florin, aceasta nu a mai ajuns de doi ani în România:„Am vrut să venim în vară în țară, dar nu s-a putut! Aici e mai rău ca-n România cu Covid-ul. De doi ani nu am mai călcat în România. Sperăm să putem să venim anul viiitor. Suntem disperați. Nu pot să vin să-mi plâng surioara la mormânt. Bine că mama și tata merg la ea, la mormânt, zilnic”, a declarat Adelina, sora Denisei. Adelina și-a adus aminte că una dintre activitățile preferate ale solistei în această perioadă era să meargă la tăierea porcului. „Asta îi plăcea ei acum, în perioada asta din preajma Crăciunului. De serbat nu prea se serba, îi plăcea să meargă să vadă cum se taie porcul, cu tradiții, să mănânce șorici”.

Apartamentul Denisei nu se vinde

Cumnatul  Denisei a declarat că el și sora artistei au decis ca apartamentul în care a locuit Denisa, situat în zona Berceni-Popești Leordeni, să rămână exact așa cum era aranjat în ultima zi din viața ei. Nu s-a făcut nicio schimbare, iar în casa unde a locuit frumoasa blondină, timpul parcă s-a oprit în loc din acea zi fatidică. După moartea artistei, apartamentul a rămas surorii sale, iar aceasta a luat hotărârea de a nu înstrăina nimic. „Totul e la fel, lucrurile cum le-a lăsat ea. Vrem ca acea casă să ne aducă veșnic aminte de ea. Nu o vindem, nu o închiriem. Merge cineva și aerisește, face curat săptămânal. E o casă păstrată în memoria Denisei”, ne-a declarat Florin, cumnatul solistei. Prietenii apropiați ai Denisei de la studioul unde aceasta își înregistra piesele, vor marca și ei ziua cântăreței. „În memoria Denisei o să închidem duminică studioul, punem doliu pentru ea. Și-a petrecut mult timp aici, până și de ziua ei venea și înregistra”, ne-a povestit prietenul Densiei, Ticy , pentru Impact.ro.

Familia regretatei cântărețe a refăcut mormântul acesteia după incendiul care a avut loc în luna ianuarie a acestui an. A fost schimbat monumentul funerar, au apărut două vitrine în față, care adăpostesc icoane și fotografii dragi Denisei sau familiei, iar florile sunt peste tot, ca și jucăriile, multe de pluș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI