Talismanul Alin Oprea o face praf pe fosta soție care îi trimite săgeți otrăvite iubitei sale: ”A ajuns atât de jos, mi-e milă de ea!” EXCLUSIV

Talismanul Alin Oprea o face praf pe fosta soție care îi trimite săgeți otrăvite iubitei sale: ”A ajuns atât de jos, mi-e milă de ea!” EXCLUSIV
Talismanul Alin Oprea o face praf pe fosta sotie

Reîncepe războiul dintre „Talismanul” Alin Oprea și Larisa Uță, fosta lui soție, în plin proces de partaj pe averea de un milion de euro? Contactat telefonic de reporterii playtech.ro, cântărețul a dorit să clarifice unele aspecte, la o zi după mărturisirile incredibile ale unei femei care a avut de suportat un duș rece din partea Larisei. Motivul? Îndrăznise să o laude public pe Medana, iubita lui Alin.

Alin Oprea: „După ce a făcut tot posibilul să mă „extermine” fizic și psihic, domnișoara Larisa Uță a ajuns acum atât de jos încât să-mi certe fanii!”

Contactat de reporterii playtech.ro, Alin Oprea taxează gestul fostei sale soții, care, din gelozie sau din invidie, a luat-o la rost, telefonic, pe una dintre admiratoarele lui:

„Am citit atent informațiile din articol și recunosc acuratețea și veridicitatea lor. Legat de domnișoara Uță, prefer să mă abțin de la comentarii, pentru că pe mine nu mă onorează nici un fel de asociere de nume sau de imagine cu aceasta.

Păcat că, după două decenii de căsnicie, nu a reușit să aibă maturitatea și echilibrul necesare să accepte o despărțire civilizată, pe cale amiabilă, astfel încât nimeni să nu fie nedreptățit material sau ca imagine și nimeni să nu fie afectat din punct de vedere emoțional.

E trist că, după ce a făcut tot posibilul să mă „extermine” efectiv din toate punctele de vedere – fizic, psihic, mediatic, relațional și profesional, după ce a depus toate eforturile de a-mi distruge frumoasa relație cu Medana și după ce a otrăvit sufletul copiilor, a ajuns acum atât de jos încât să se apuce să sune, să-i certe sau să se victimizeze, pe prietenii mei virtuali (de pe Facebook), pentru a mă denigra”.

 „Singurul sentiment pe care îl simt față de ea este milă!”

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, a dorit să mai precizeze că fosta soție ar trebui să-și ia gândul de la o posibilă împăcare:

„Oricât i-ar fi de greu, domnișoara Uță trebuie să accepte faptul că m-a pierdut definitiv și irevocabil și că cel mai bine ar fi să se focalizeze pe noua sa viață.

Cu sinceritate vă spun că singurul sentiment pe care îl mai simt față de ea este cel de milă și asta datorită Medanei care m-a învățat că iertarea și compasiunea reprezintă de fapt eliberarea mea”, ne-a mai declarat el, pentru playtech.ro.

Povestea incredibilă a femeii care a avut parte de un „duș rece” din partea Larisei: „M-a sunat, îi turuia gura. Probabil că pe doamna o roade invidia!”

Ghinionista femeie care a avut de-a face cu furia Larisei Uță a făcut ieri publică halucinanta întâmplare, prin intermediul playtech.ro. Ea ne povestea cu uimire prin ce a trecut, după ce a lăudat cuplul Medana-Alin, pe conturile sociale:

„Am fost sunată de doamna Larisa Uță. Sătea tolănită în pat și îi turuia gura. M-a sunat ca să-mi ceară socoteală de ce îl susțin pe Alin, că sunt femeie și ar trebui să o susțin pe ea. Sunt femeie, este adevărat, doar că nu sunt ipocrită, s-o susțin pe ea.

Sunt un om corect și evident că țin cu dreptatea. Susțin pe cine vreau eu și am acest drept. Și, da, Alin de când s-a despărțit de ea și are o relație cu Medana a renăscut precum pasărea Phoenix. Probabil că pe doamna o roade invidia. Văzând cât de bine îi e cu Medana se oftică”.

Alin Oprea și Larisa Uță au divorțat anul trecut, iar acum se află în plin proces de partaj pe averea de un milion de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI