06 apr. 2020 | 08:05

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de luni, 6 aprilie

Știri generale
Survivor România Live Stream Online pe Kanal D - Ediția de luni, 6 aprilie
Emisiunea Survivor România de la Kanal D - ediția de luni 6 aprilie.

Urmărește o ediție incendiară Survivor România, astăzi, de la ora 20:00. Află cu ce ne mai surprind concurenții de la Survivor România și ce conflicte au mai apărut între concurenți. Reality show-ul se îndreaptă către fazele finale ale competiției. Cine a fost nominalizat în ediția de sâmbătă seară când a avut loc jocul pentru imunitate?

Emisiunea Survivor România de la Kanal D – ediția de luni 6 aprilie

Prezentatorul reality show-ului, Dan Cruceru a făcut un anunț în ediția de sâmbătă seară care a adus explozie de bucurie printre concurenți, atât în echipa Faimoșilor cât și în cea a Războinicilor.

Acesta a anunțat concurenții că va face o masă comună la care vor participa concurenții ambelor echipe, în cinstea unificării. Chiar dacă ambele echipe vor sta la aceeași masă, acestea se vor duela în continuare. Concurenții au avut dreptul de a purta propriile haine și s-au bucurat enorm la primirea veștii.

Războinicii au câștigat jocul de imunitate în 7 dueluri

Războinicii au câștigat jocul pentru imunitate de sâmbătă seară. La începutul competiției jocul era condus de către Faimoși, apoi Războinicii au preluat conducerea, aceștia câștigând 7 dueluri consecutiv. Elena, din echipa Faimoșilor crede că tensiunile din interiorul echipei își pun amprenta asupra concurenților.

Dan Cruceru a anunțat în ce constă recompensa pe care a câștigat-o echipa Războinicilor, la sfârșitul jocului de imunitate, în afară de imunitate.

„Recompensa este un frigider cu absolut orice în el. Banane, lapte, cheddar, branză, roșii, castraveți, crenvurști. Atenție, frigiderul va sta la voi maxim o săptămână”, a anunțat Dan Cruceru la sfârșit.

Sony Flame nominalizat pentru eliminare din competiția Survivor România

Sony Flame a fost concurentul care a fost nominalizat în ediția de sâmbătă seară de la Survivor România. El a fost nominalizat alături de Asiana, care a avut 3 propuneri pentru nominalizare, în timp ce Sony Flame a avut 4 propuneri. Ce declarații a făcut acesta imediat după nominalizare:

Sony Flame.

Emisiunea Survivor România de la Kanal D – ediția de luni 6 aprilie.

„Oarecum mă așteptam, Dan. Instinctul de obicei îmi spune ce urmează și, mai ales, la acest joc. Am simțit că de când am intrat în competiție am fost privit de către colegii mei pe linie masculină ca pe un rival. Au încercat să îmi dea la psihic. Nu am simțit nicio vorbă de încurajare, ba mai mult, așa-zișii lideri în loc să facă strategii pentru jocul de imunitate făceau strategii pentru cazul în care vom pierde jocul de imunitate. Asta e, mergem înainte și publicul va decide”, a spus Sonny Flame după ce a fost nominalizat pentru eliminare.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Codul Rutier 2024. Noi reguli la depășirea pe drumurile publice
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
TOŢI cei cu TELEFOANE mobile sunt obligați să respecte din 29 aprilie. Guvernul a dat lege
Capital.ro
1 Mai, Ziua Muncii. Cum a apărut această sărbătoare și ce semnificație are
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro