Ce i-au pus să facă producătorii emisiunii Survivor România pe concurenți. Are strânsă legătură cu epidemia de coronavirus

Ce i-au pus să facă producătorii emisiunii Survivor România pe concurenți. Are strânsă legătură cu epidemia de coronavirus
Ce sunt puși concurenții Survivor România să facă legat de epidemia de coronavirus.

Reality show-ul Survivor România este una dintre cele mai urmărite emisiuni tv, mai ales în această perioadă în care oamenii trebuie să stea acasă din cauza situației de urgență în care se află țara noastră. Cum era de așteptat și Republica Dominicană (țara în care au loc filmările pentru emisiunea Survivor România) a intrat în Stare de Urgență din cauza coronavirusului, având înregistrate un număr de 581 de persoane infectate cu virusul Covid 19 și 10 decese, după cum afirmă evz.ro

Ce sunt puși concurenții Survivor România să facă legat de epidemia de coronavirus

Conform paginidemedia.ro, competiția Survivor România va continua filmările momentan, chiar dacă situația nu este una obișnuită.

Emisiunea are următorul regim de producție: momentele ajung pe post la o distanță de aproximativ două zile față de ziua în care au fost filmate. Survivor România este un reality show care a debutat pe micile ecrane în luna ianuarie a acestui an.

Mai multe emisiuni au fost suspendate

Show-ul de televiziune Survivor România este difuzat patru zile pe săptămână, după cum urmează: sâmbătă, duminică, luni și marți. Ora la care este difuzată emisiunea este ora 20:00. Dacă filmările se vor suspenda, emisiunea va dispărea din grila de programe.

Mai multe emisiuni tv au fost suspendat din cauz coronavirusului, fiind oprite filmările pentru că e mai importantă sănătatea celor implicați. Dintre emisiunile care au fost suspendate amintim: Imperiul Leilor, Serialul Vlad de la Pro Tv.

Prezentatorul emisiunii Survivor România a făcut un anuț important legat de pandemia de coronavirus, către familiile concurenților

Înainte de începutul emisiunii de sâmbătă seara, Dan Cruceru a asigura familiile concurenților care au rămas în competiția Survivor România că aceștia sunt bine.

„Noi, aici, suntem în siguranță!” a comunicat prezentatorul emisiunii!

Dan Cruceru.
Ce sunt puși concurenții Survivor România să facă legat de epidemia de coronavirus.

Anunț făcut de Dan Cruceru pentru concurenți

Tot atunci concurenții au fost înștiințați că la finalul emisiunii cei care vor câștiga vor primi pe lângă imunitate și provizii care le vor fi suficiente pentru câteva zile. Acestete provizii vor consta într-un coș cu legume cum ar fi: roșii, ceapă,usturoi, castraveți șu bulgur.

De menționat este faptul că, concurenții nu sunt informați despre situația de acasă, deoarece aceștia nu iau legătură cu familia decât atunci când câștigă un joc de comunicare și au dreptul să ia legătura cu cei de acasă.

Ce știu concurenții despre pandemia de coronavirus

Dan Cruceru a anunțat săptămâna trecută concurenții despre situația din țară privind coronavirus și situația de urgență în care se află țara noastră și ia asigurat că familiile lor sunt bine.

Iar sâmbătă seară a asigurat familiile rămase acasă că, concurenții sunt bine, ținând cont că și Republica Dominicnă este afectată de acest virus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI