Survivor România Live Stream Online pe Kanal D – Ediția de sâmbătă, 4 aprilie

Survivor România Live Stream Online pe Kanal D - Ediția de sâmbătă, 4 aprilie
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D - ediția de sâmbătă 4 aprilie.

Reality show-ul de intensitate maximă: „Survivor România” se difuzează patru zile consecutiv, de sâmbăta până marți, de la ora 20:00! Reality-ul le pune la încercarea concurenților, vedete și oameni necunoscuți încă publicului larg, inteligența, puterea de adaptare la condiții extreme, inventivitatea, forța și rezistența fizică și psihică.

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de sâmbătă 4 aprilie

Marți seară la Survivor România, în cadrul jocului de comunicare, a fost cu ghinion pentru Lola, care s-a accidentat. Una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România este Lola. De fiecare dată când intră pe traseu, în timpul jocurilor, își dorește să câștige și luptă cu îndârjire pentru asta.

Jocul de comunicare de marți seară ia adus Lolei o lovitură puternică la cap, din cauza căreia s-a prăbușit la pământ. Aceasta s-a accidentat foarte grav, iar din această cauză a fost transportată de urgență la spital, pentru investigații. Colegii de echipă, precum și ceilalți s-au speriat și și-au făcut griji pentru ea. Dar,Lola a fost puternică ca de obicei și de această dată.

Familia Lolei a urmărit cu spaimă momentele

Familia Lolei, din Republica Moldova, a urmărit cu interes momentele teribilului accident. În seara accidentului, fratele Lolei, chiar a intrat în direct la FanArena, și a vorbit despre accidentul suferit de către sora sa. Fratele Lolei, crede că aceasta nu va mai rezista mult timp în concurs, deoarece Andrei va elimina rând pe rând orice adversar.

„Știam că e puternică! Incredibil! Oamenii erau mai panicați decât ea! Uitându-mă la acest eveniment, chiar îmi aduceam aminte când întotdeauna când se lovea sau i se întâmpla ceva nu dramatiza! Era foarte puternică! Își merită locul în competiție!”

Lola de la Survivor România accidentată.
misiunea Survivor România de pe Kanal D – ediția de sâmbătă 4 aprilie.

Ocupațiile Lolei

Lola are 32 ani și este din Republica Molodova, dar de 12 ani locuiește în București. Lola este antrenor de fitness, dar pe lângă asta mai este și agent vânzări pentru asigurările de viață și MC, motivând că muzica este viața ei.

„Sunt în această competiție pentru a-mi demostra mie și familiei mele că sunt puternică și pentru a-l face pe fratele meu mândru de mine. Accept orice provocare din partea vieții. Vreau să am ce le povesti copiilor și nepoților mei”, afirmă Lola.

Cum arată mama Lolei, cea mai importantă femeie din viața ei

Concurenta are o relație specială cu mama sa, de la care a moștenit frumoasele trăsături. Ea a stat cu sufletul la gură în momentul accidentării acesteia.

În echipa Războinicilor a reapărut conflictul, de data aceasta între Ema și Alice, care este pusă la zid. În această seară, la Kanal D, de la ora 20:00 la Survivor, România, va avea loc primul joc de imunitate al săptămânii. Ce surpriză îi așteaptă pe concurenți în consiliu?

Urmăriți Playtech.ro și pe