Survivor România. Lacrimi și durere pentru Ruby și Cristina Șișcanu. Prin ce chinuri au trecut

Survivor România. Lacrimi și durere pentru Ruby și Cristina Șișcanu. Prin ce chinuri au trecut
Survivor România. Lacrimi și durere pentru Ruby și Cristina Șișcanu. Prin ce chinuri au trecut

Au fost momente dificile pentru Ruby Cristina Șișcanu la Survivior România 2020, de la Kanal D. Cele două fac parte din echipa Faimoșilor, iar pentru ele aventura în Republica Dominicană a început deja cu probleme.

Survivor România. Lacrimi și durere pentru Ruby și Cristina Șișcanu

Concurând la echipa Faimoșilor, Ruby a încercat să lupte cât poate, doar că efortul depus a marcat-o, iar după cursă, vedeta a cedat fizic. Lilia Crudu, din echipa Războinicilor, a fost adversara artistei, iar cursa s-a dovedit a fi mai dificilă decât părea inițial. Ruby s-a recunoscut învinsă, iar mai mult decât atât, din cauza efortului, a simțit cum rămâne fără aer, motiv pentru care s-a înins pe o bancă. Vedeta nu a scos însă niciun cuvânt, atmosfera tensionându-se considerabil, iar îngrijorarea citindu-se pe fețele concurenților.

”Îmi va fi dor de ai mei!”

De asemenea, alături de Ruby, Cristina Șișcanu face parte tot din echipa Faimoșilor la Survivior România. Soția lui Mădălin Ionescu a întrat încrezătoare în competiția desfășurată în Republica Dominicană.

„Nu am defecte care să mă împiedice să înving. Voi fi foare ambițioasă, sunt foarte determinată și nimic nu mă poate opri! Surviro Românai este o altă lume, este provocarea extremă, sunt pregătită să trăiesc orice la Survivor”, a afirmat Cristina Șișcanu, în timp ce se afla încă în București, cu ceva timp înainte de a pleca departe de casă și de familia ei.

„Mai devreme eram foarte veselă și fericită că urmează să trăiesc această experiență. Acum îmi dau seama că începe și îmi va fi foarte dor de ai mei de acasă, de fetița mea, dar sunt extrem de determinată și sunt convinsă că voi fi puternică!”, a recunoscut însă Cristina Șișcanu printre lacrimi.

Echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor au luptat cu toate forțele în primul lor meci. Cei care au câștigat însă sunt Războinicii. Ca recompensă, aceștia din urmă au un acoperiș deasupra capului, în timp ce adversarii s-au trezit sub cerul liber, în fața ploii, în jungla din republica Dominicană.

Echipa Faimoșilor

Din echipa Faimoșilor de la Survivor România fac parte următorii: Cristina ȘiȘcanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicaș, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni și Bogdan Vlădău.

Echipa Războinicilor

Din echipa Războinicilor fac parte: Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetică, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Andi Constantin, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruială și Emanuel Neagu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI