16 ian. 2021 | 15:43

Survivor România 2021. Simona Hapciuc a început să își înjure colegii urât. De la ce a pornit tot

Știri generale
Survivor România 2021. Simona Hapciuc a început să își înjure colegii urât. De la ce a pornit tot
Drama Simonei Hapciuc de la Survivor România. Tatăl copilului său, ultimatum jenant

La Survivor România 2021, scandalurile au loc la tot pasul. De data aceasta acuzațiile sunt aduse de Faimoasa Simona Hapciuc la adresa Războinicilor. Iată de ce!

Survivor România 2021

Faimoasa Simona Hapciuc le aduce acuzații grave Războinicilor, pe care îi învinuiește de trișare. Ea spune că multe dintre fetele din echipa Războinicilor s-ar fi prefăcut că le este rău doar ca să poată prelungi jocul. De menținonat aici este în timpul jocului pentru imunitate din data de 15 ianuarie, Marilena de la Războinici a spus că îi este rău și că nu își mai poate simți mâinile. Atunci, Războincii au început să se certe cu Simona Hapciuc, care i-a acuzat de prefăcătorie. Tot atunci, Culiță Sterp a criticat-o pe coechipera sa pentru că a început cearta și pentru că l-a jignit pe Sorin, din echipa Războinicilor.

”Simona Hapciuc: De ce nu își măsoară cuvintele? Am fost super drăguță și am întrebat „Ce s-a întâmplat cu

Mari?”. M-am gândit că poate are anemie…

Culiță Sterp: Simona! Asculți și tu un pic!

Simona Hapciuc : Nu, nu ascult! Lăsați-mă în p**a mea!

Culiță Sterp: Dar du-te tu… De ce vorbești cu omul ăla și el nu ți-a zis nimic? Ce exemplu îi dai tu la copilul ăla al tău de acasă? Eu te învăt de bine! Nu vreau să tac, te învăt de bine!

Simona Hapciuc: Noi, în loc să ne concentrăm pe energia noastră, ne concentrăm pe alte chestii?”

Simona Hapciuc crede că Războinicii au o strategie

Mai mult decât atât, Simona Hapciuc crede că Războinicii au o strategie în timpul probelor și așa se face că, în jocul pentru recomensă, Andreea de la Războinici a căzut pe jos de durere, după ce s-a lovit cu roata. Ea spune că întreaga scenă a fost un teatru pur, ea fiind doar o strategie.

„Simt că își bat joc de noi și râd de noi și de telespectatori. Mereu își caută scuze ca să trișeze sau să mai tragă de timp. Am văzut exact ce s-a întâmplat, a căzut roata pe ea, dar nu era necesară chemarea medicului și oprirea jocului. Am simțit că este o strategie din partea Războinicilor. M-am enervat foarte tare. Nu este prima dată când Războinicii încearcă să trișeze. Eu le spuneam să se uite la ea că n-are nimic, joacă teatru”, a spus Simona Hapciuc, la Survivor România 2021.

Simona Hapciuc luptă pentru fiul ei

Simona Hapciuc este, de meserie, antrenoare de fitness. Ea a venit la emisiune ca să lupte pentru fiul ei, pe care l-a crescut singură, după ce tatăl băiețelului ei nu l-a acceptat.

„El nu și-a cunoscut copilul, a decis să se retragă complet, eu am decis să nu-l caut, să nu-l dau în judecată pentru paternitate, pentru penisa alimentară. Dacă va simți el, la un moment dat, să facă acest lucru, atunci sigur va veni către copil. Problema nu a fost el, pentru că el și-a dorit foarte mult copilul, amândoi l-am dorit, nu s-a întâmplat să rămân însărcinată, am lucrat să rămân însărcinată… Problema e că între timp a intervenit mama lui. Ea a fost tot mamă singură, tatăl lui l-a părăsit când el avea trei luni.

Mama lui, efectiv, și-a transpus toată iubirea și toată viața către fiul ei. Din ce am observat din discuțiile cu ea, simte nevoia să se răzbune pentru ce a trăit ea și să facă și pe altcineva să simtă durerea prin care a trecut ea. Din discuțiile cu ea am înțeles că ea nu accepta sub nici o formă ca Ionuț să aibă o nouă familie”, a mai Simona Hapciuc într-un interviu.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Mărul negru, soiul care crește la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costă cât 20 de kilograme de mere "Florina"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro