Cum arată părinții lui Jador. Concurentul Survivor România 2021 e leit tatălui său

Cum arată părinții lui Jador. Concurentul Survivor România 2021 e leit tatălui său
Cum arată părinții lui Jador. Concurentul Survivor România

Toată lumea îl cunoaște și apreciază pe Jador, care acum este concurentul Faimoșilor de la ”Survivor România 2021”. După ce și-a văzut fiul la televizor în competiție tatăl artistului a făcut declarații emoționante despre cântăreț.

Cum arată părinții lui Jador. Concurentul Survivor România 2021

De fiecare dată când îl văd pe micul ecran, părinții artistului sunt cuprinși de emoție. Tatăl lui Jador a făcut dezvăluiri despre copilăria cântărețului, despre școală și despre cum îl ”atingea” cu nuiaua din când în când.

A fost un copil premiant în școala generala. În Bacău, a fost un băiat apreciat. Miracolul nu a durat prea mult. În liceu, în primul semestru, a început să chiulească cu băieții mai mari, care îi duceau pe la fete, acolo unde îi place lui cel mai mult. L-am retras de acolo și l-am adus la un liceu mai aproape de casă, unde puteam să îl controlez.

Îl mai și atingeam puțin, trebuia. Ca să crești un copil educat, nuiaua nu trebuie să lipsească. Odată a dat cu pietre în geamul vecinilor. O singură dată, apoi nu a mai făcut, am luat atitudine. Nu l-am bătut să aibă traume, doar să nu mai facă a doua oară, a povestit tatăl artistului la emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D.

Jador este un exemplu pentru surorile sale

Tatăl artistului a povestit că Jador se comportă exemplar cu femeile din viața lui și că în preajma lui nu ai voie să te superi pe fete. De asemenea, concurentul Faimoșilor de la ”Survivor România” se poartă foarte frumos cu surorile și verișoarele sale.

”Nu aduce fete acasă, la noi e o regula. Nu aduci pe oricine, aduci pe cine vrei să fii definitiv. El încă spune că nu e vârsta, că încă mai are de copilărit. În preajma lui nu ai voie să te superi pe fete, cu vorbă bună se vorbește cu fetele, nu se vorbește vulgar. Noi ne tragem dintr-o familie foarte numeroasă, el se poartă foarte frumos cu surorile lui și cu verișoarele”, a spus tatăl cântărețului.

Tatăl lui Jador a spus că și-a văzut fiul pentru ultima oară pe 31 decembrie, înainte ca acesta să plece în Republica Dominicană. De asemenea, cel care i-a dat viață artistului și care îl cunoaște foarte bine, susține că fiului său nu-i mai este frică de nimic, poate doar foamea ar fi singura lui problemă.

”Ultima oară l-am văzut înainte de a pleca la Survivor, pe 31. Nu îl sperie mai nimic, doar foamea, e singura lui problema. În rest, în competiție o să fie din ce în ce mai bine, a spus tatăl lui Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI