Survivor, Kanal D: Andrei Duban va înnebuni când va vedea aceste imagini. Ce a făcut soția lui cu un alt concurent

Survivor, Kanal D: Andrei Duban va înnebuni când va vedea aceste imagini. Ce a făcut soția lui cu un alt concurent
Umilință pentru Andrei Duban! Ce a făcut soția lui la Survivor România, cu un bărbat însurat

Andrei Duban nu va fi foarte fericit când va vedea imaginile acestea. Ce a făcut soția sa, concurentă la Survivor, unui coechipier? Comediantul va înnebuni când îi va vedea pe cei doi.

Survivor, Kanal D: Ce a făcut Grațiela Duban unui concurent?

Survivor a dat startul unei prvocări de zile mari. Reality show-ul nici nu a început bine că deja a dat startul unor șicane și discuții mai exagerate între concurenți. Printre acestea, s-au putut observa cum Grațiela pare că s-a atașat mai tare decât ar fi trebuit de unul din coechipierii săi, susțin fanii.

În timp ce accidentările și certurile au fost la ele acasă, cei care au urmărit cu sufletul la gură show-ul sportiv au observat apropierile periculoase dintre soția lui Andrei Duban și Mihai Onicaș. La terminarea unei probe unde cei doi au făcut echipă bună, Grațiela și Mihai au sărbătorit așa cum au simțit. Soția cunoscutului comediant a stat în poala fotbalistului și l-a îmbrățișat extrem de tare, fericită că a trecut cu brio peste prima rundă.

Grațiela Duban, în tandrețuri cu fotbalistul Mihai OnicașGrațiela Duban, în tandrețuri cu fotbalistul Mihai Onicaș
Grațiela Duban, în tandrețuri cu fotbalistul Mihai Onicaș

Replici acide în a doua ediție

Cristina Șișcanu nu s-a putut abține și a avut un schimb de replici acide, fără temei, cu războinicul Andi. Fosta ispită de la Insula Iubirii se bucura de pe margine de reușita în duelul direct cu Augustin Viziru. Acesta nu a văzut că actorul se accidentase, moment în care soția lui Mădălin Ionescu i-a atras atenția aprig că nu ar trebui să se bucure de răul altuia și că nu ar trebui să glumească sau să râdă atunci când cineva este în suferință.

Andi a mers personal la ambulanță pentru a-i cere scuze lui Augustin, în caz că lucrurile nu erau clare pentru ei. Se pare că disputa a fost începută și terminată de Cristina, pentru că niciunul din bărbați nu au avut ce să-și reproșeze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI