Surpriză uriașă în showbiz! La doar 18 ani a anunțat că se mărită. Fanii o știu din Profu’ de la PRO TV, dar și din postările de pe Instagram

Surpriză uriașă în showbiz! La doar 18 ani a anunțat că se mărită. Fanii o știu din Profu’ de la PRO TV, dar și din postările de pe Instagram
Dupa Cleopatra Stratan, o alta celebra cantareata de 18 ani a fost ceruta in casatorie de catre iubitul ei

Surpriză uriașă în showbiz! O altă cântăreață din România s-a logodit la 18 ani. Fanii o știu din Profu’ de la PRO TV, dar și din postările de pe Instagram. Cine este faimoasa artistă care s-a logodit la numai 18 ani. Momentul a fost desprins din filmele cu acțiune. Reacția solistei când iubitul ei s-a pus într-un genunchi. Cine este artista din România care a anunțat că se mărită.

Cine este artista din România care s-a logodit la 18 ani

După ce Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie, la propriul ei majorat, de către iubitul Edward Sanda, a venit rândul unei alte artiste din România să anunțe că se căsătorește la vârsta de 18 ani. Este vorba despre Bibi și Antonio Pican. Cântărețul i-a pregătit o surpriză de zile mari iubitei sale Bibi, cu doar două zile înainte de a împlini un an de relație.

Puștiul care a făcut, cândva, senzație la Next Star a pus la cale un întreg scenariu pentru a o cere în căsătorie pe frumoasa lui iubită. Deși sunt foarte tineri, cei doi sunt convinși că își vor petrece restul zilelor împreună. Artista care o interpretează pe Rita în serialul Profu de la PRO TV a avut parte de o experiență de neuitat, pe aeroportul Henri Coandă din Capitală. Se pregăteau să meargă într-o vacanță romantică în Dubai când Pican a pus la cale o întreagă scenetă pentru a o surprinde pe Bibi.

Iubitul ei s-a prefăcut că este suspectat de furt

Cu ajutorul unor prieteni actori, tânărul a înscenat un flagrant al unui procuror care îl acuză de furt. La un moment dat, „polițiștii” l-au pus în genunchi și l-au percheziționat. Surpriza mare pentru Bibi a fost când iubitul ei a scos un inel de logodnă și i-a pus întrebarea pe care toate fetele îndrăgostite vor să o audă de la alesul inimii lor. Frumoasa cântăreața a izbucnit în plâns și a acceptat pe moment.

„Să primești inelul de logodnă de la persoana iubită este cu siguranță ceva special, frumos și unic în viață. Consider că îți trebuie extrem de mult curaj pentru a pune ACEA ÎNTREBARE și știu că Anto a făcut acest pas pentru că are mare încredere în mine și în relația noastră”, a comentat Bibi, vizibil emoționată, la postarea lui Pican de pe Youtube.

Cum arată inelul de logodnă pe care l-a primit Bibi

Vloggerul Antonio Pican a filmat momentul cerereii în căsătorie și l-a urcat pe canalul său de Youtube, acolo unde fanii au reacționat cu mii de aprecieri și comentarii. Bibi a împărtășit și ea vestea cea mare cu urmăritorii săi de pe Instagram. Frumoasa șatenă a imortalizat momentul, postând o serie de fotografii cu inelul de logodnă, o bijuterie cu multe diamante și o piatră prețioasă de culoarea mării, care îți taie respirația.

„DA! 💍 @antoniopican 💓 Te iubesc cu toată ființa mea și îți mulțumesc că mă faci în fiecare moment să mă simt cea mai iubită și cea mai fericită!🥰Aseară, înainte să plecăm în vacanță, în aeroport, am avut parte de cea mai neașteptată și frumoasă surpriză… a fost cu adevărat SPECIAL totul!🥺 Am trecut prin toate stările posibile înainte să răspund la ACEA ÎNTREBARE.”, a declarat Bibi pe contul ei oficial de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI