EXCLUSIV Nuntă mare în familia Becali! A cerut-o de soție în vacanță, iar acum s-au aflat detaliile intime

EXCLUSIV Nuntă mare în familia Becali! A cerut-o de soție în vacanță, iar acum s-au aflat detaliile intime
EXCLUSIV Nuntă mare în familia Becali! A cerut-o de soție în vacanță

Nuntă mare în familia Becali în 2021, al doilea an al pandemiei. Lucian Becali, nepotul lui Gigi, se însoară. Acesta se pregătește să își pună pirostriile chiar anul acesta. Sursele Impact.ro din anturajul celor doi iubiți ne-au făcut cele mai fierbinți dezvăluiri despre marele pas.

Lucian Becali se însoară

Celebrul și controversatul nepot al lui Gigi Becali, care a avut cuvinte dure la adresa lui Meghan Markle în urmă cu câțiva ani, se însoară. Surse din anturajul celor doi ne-au mărturisit că cererea în căsătorie a avut loc în cadrul unei vacanțe exotice, pe meleaguri străine, în urmă cu două săptămâni. Petrecerea de logodnă ar fi avut loc chiar azi, 31 ianuarie 2021, sub forma unei mese mari, în familie.

Conform surselor, duminică a avut loc o mare masă în familia Becali. Cu această ocazie, Lucian Becali – care s-a împăcat cu unchiul său, Gigi Becali – și-a cerut iubita, pe nume Iulia, de soție. Cei doi formează un cuplu frumos și discret de aproape 4 ani.

Se pare că evenimentul acesta a fost plănuit de Gigi Becali la nunta fiicei sale, Theodora. Atunci, latifundiarul din Pipera le-a spus invitaților la marele eveniment că mai are câteva nunți ”pe țeavă”. Acesta a enumerat că îl vrea pe Ionuț Luțu însurat, apoi pe Lucian Becali și, într-un final, pe fiica lui, Alexandra.

Cine e logodnica lui Lucian Becali

La nunta Theodorei Becali, Lucian și-a făcut apariția alături de viitoarea sa soție, care a atras privirile tuturor. Atunci a fost momentul în care Gigi Becali a cunoscut-o pe viitoarea soție a lui Lucian Becali. Când a văzut-o, latifundiarul din Pipera a făcut o previziune ce se adeverește anul acesta, din câte se pare.

“Te vei căsători sigur cu fata asta! Foarte curând vom avea o nouă nuntă în familie. Eu voi plăti absolut tot, nu trebuie să vă faceți probleme. Mă ocup de toată organizarea!”, a mărturisit Gigi Becali, conform cancan.ro.

Lucian Becali a pierdut procesul cu Adelina Pestrițu

În urma unor tensiuni între cei doi, bruneta l-a acționat în instanță pe nepotul lui Gigi Becali. Tribunalul i-a dat ei câștig de cauză și Lucian Becali a fost nevoit să îi plătească o sumă colosală, 19.000 de lei. Cu banii obținuți de la Lucian Becali, Adelina Pestrițu a ajutat oameni nevoiași.

„Adelina Pestriţu şi Spic s-au despărţit, asta da tragedie naţională, ce reconversia creditelor din franci elveţieni, ce blocarea metroului pentru 4-5 ore, ce inundaţii în Galaţi, asta tragedie….S-o fi săturat săraca femeie de unde se f… pe 3-4-5.000 €, să se f… doar pe frumuseţe şi de plăcere, nu e rentabil”, scria Lucian Becali, în 2016, pe Facebook.

„În urma unui proces pe care l-am câştigat, instanţa a decis că trebuie să-mi se plătească daune în valoare de 19.000 RON, iar astăzi am intrat în posesia acestei sume. Pentru mine nu este important să mai vorbesc despre subiectul acestui proces şi nici despre persoana care a fost obligată în Instanţă să-mi plătească această sumă.(…)

Iată că suferinţă mea s-a transformat în bucurie şi deşi cândva m-am întrebat de ce mi se întâmplă mie asta, astăzi mi-am dat răspunsul singură. Pentru că nişte oameni să fie ajutaţi să muncească că să aibă grijă de copiii bolnavi care au nevoie de îngrijire în acest spital”, a scris Adelina Pestriţu pe Instagram.

Urmăriți Playtech.ro și pe