Surpriză totală la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este cea mai nouă concurentă de la Kanal D

Surpriză totală la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este cea mai nouă concurentă de la Kanal D
Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este cea mai nouă concurentă de la Kanal D

La ”Bravo, ai stil! Celebrities” se mai alătură o prezență stilată. Astistă, a cărei ascensiune a început la ”Vocea României”, ajunsă de curând la o formă de zile mari, vine cu forțe proaspete pentru a pune mâna pe marele premiu al competiției ori pentru a bifa o experiență de neuitat.

Cine este cea mai nouă concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”?

Emisiunea cu și despre stil are la bază un număr de 10-15 concurente care prezintă diferite ținute pe tot parcursul săptămânii, la finalul acesteia (sâmbătă) fiind obligate să se expună conform temei-suport pentru gala respectivă. Pe tot parcursul săptămânii, divele propun ținute pentru care primesc steluțe din partea juraților. ”Bonusurile” le pot proteja de eliminare.

Primele două concurente cu cel mai mare număr de stele vor primi imunitate, dar, dacă în gală vor obține cel mai mic punctaj acordat de jurați, își vor pierde imunitatea, astfel vor fi în pericol de eliminare. Concurentele care candidează la eliminare sunt cele care obțin cel mai mic punctaj în gală și una sau mai multe dintre ele care sunt nominalizate de către celelalte concurente. Cea care obține cel mai mic punctaj în urma televotingului va părăsi competiția.

„Competiția este cea mai importantă cheie în viață ca să poți evolua”

În acest sezon, cea care a ieșit prima din emisiune a fost controversata ispită de la ”Insula Iubirii”, Maria Ilioiu. Și, cum un loc s-a eliberat, producătorii show-ului au decis să aducă pe altcineva în locul ei. Oana Radu este cea care va aduce un suflu nou în competiție, din data de 12 februarie. Artista va miza pe naturalețe și transparență în show, afirmând că dorește să spulbere orice posibilă dorința de a se alia cu celelalte concurente.

„Mizez pe naturalețea mea în această competiție, sunt un om foarte natural, transparent și foarte asumat, prin urmare consider că voi reuși. Bineînțeles că îmi voi apara alegerile vestimentare, atunci când va fi cazul. Nu cred în alianțe, mai ales într-o competiție. Fiecare este pe cont propriu, din punctul meu de vedere, competiția este cea mai importantă cheie în viață ca să poți evolua”, a declarat cântăreața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI