Din ce face Cove mulți bani, de fapt. Ce loc de muncă mai are, pe lângă cel de la Vorbește Lumea

Din ce face Cove mulți bani, de fapt. Ce loc de muncă mai are, pe lângă cel de la Vorbește Lumea
S-a aflat de unde câştiga Cove cei mai mulţi bani. Ce face prezentatorul de la Vorbeşte Lumea în afară de televiziune

Deşi aţi crede că salariul de la Vorbeşte lumea este singura sa sursă de venit, îndrăgitul prezentator de la Pro TV are o funcţie la care nu mulţi se aşteptau. Iată din ce face, de fapt, Cove mulţi bani.

Cove, director la un teatru renumit din Bucureşti

Este, cu siguranţă, unul dintre cei mai carismatici prezentatori, însă puţini ştiu din ce face Cove, de fapt, mulţi bani. Colegul de platou al Lorei are mai multe surse de venit. Mai exact, omul de televiziune este şi director al unui important teatru din Capitală, iar salariul nu este deloc unul de neglijat.

Gabriel Coveşanu este actor al Teatrului Ion Creangă încă din 1997, dar abia în 2018 acesta a obţinut postul de manager. Ce mai?! Realizatorul Vorbeşte Lumea se poate considera un norocos. Desigur, pandemia de coronavirus a afectat grav zona artistică, sălile de spectacole fiind închise de luni de zile. Din fericire, acesta a găsit o soluţie pentru a păstra legătura cu publicul: piese de teatru online.

“Am găsit o formulă pentru a păstra în continuare legătura cu spectatorii noștri. Iată că tehnologia ne ajută. Mai ales că micii noștri spectatori au fost ținuți în casă sau au ieșit foarte puțin. Au avut mult timp de petrecut în locuință.

Și, atunci, ne-am gândit să venim în sprijinul lor și al părinților. Le oferim șansa să vizioneze spectacolele Teatrului Ion Creangă după un program stabilit la aceleași ore la care ne întâlneam de obicei în sala de spectacol. De la 11.00 și 18.00, pe pagina de Facebook a teatrului. Sigur că farmecul unui spectacol de teatru constă în acea întâlnire și emoție care se petrece în sală, acolo unde în fața ta se desfășoară povestea, a spus Gabriel Coveșeanu la DC News TV.

Câţi bani câştigă Gabriel Coveşanu ca director de teatru

Deşi se spune că meseria de actor nu este una prea bine remunerată, dacă este să ne luăm după declaraţia de avere a lui Cove, lucrurile nu stau chiar atât de rău. Mai exact, acesta încasează un salariu anual de 106.268 de lei de la teatrul pe care îl conduce, în timp ce postul de prezentator îi aduce venituri de 182.014 lei pe an.

Desigur, vedeta de la Pro TV mai are şi contracte de colaborare, ajungând astfel la suma de peste 350.000 de lei pe an. De asemenea, actorul deține două apartamente în Capitală, dar şi trei terenuri intravilane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI