11 ian. 2021 | 14:45

Din ce face Cove mulți bani, de fapt. Ce loc de muncă mai are, pe lângă cel de la Vorbește Lumea

Monden
Din ce face Cove mulți bani, de fapt. Ce loc de muncă mai are, pe lângă cel de la Vorbește Lumea
S-a aflat de unde câştiga Cove cei mai mulţi bani. Ce face prezentatorul de la Vorbeşte Lumea în afară de televiziune

Deşi aţi crede că salariul de la Vorbeşte lumea este singura sa sursă de venit, îndrăgitul prezentator de la Pro TV are o funcţie la care nu mulţi se aşteptau. Iată din ce face, de fapt, Cove mulţi bani.

Cove, director la un teatru renumit din Bucureşti

Este, cu siguranţă, unul dintre cei mai carismatici prezentatori, însă puţini ştiu din ce face Cove, de fapt, mulţi bani. Colegul de platou al Lorei are mai multe surse de venit. Mai exact, omul de televiziune este şi director al unui important teatru din Capitală, iar salariul nu este deloc unul de neglijat.

Gabriel Coveşanu este actor al Teatrului Ion Creangă încă din 1997, dar abia în 2018 acesta a obţinut postul de manager. Ce mai?! Realizatorul Vorbeşte Lumea se poate considera un norocos. Desigur, pandemia de coronavirus a afectat grav zona artistică, sălile de spectacole fiind închise de luni de zile. Din fericire, acesta a găsit o soluţie pentru a păstra legătura cu publicul: piese de teatru online.

“Am găsit o formulă pentru a păstra în continuare legătura cu spectatorii noștri. Iată că tehnologia ne ajută. Mai ales că micii noștri spectatori au fost ținuți în casă sau au ieșit foarte puțin. Au avut mult timp de petrecut în locuință.

Și, atunci, ne-am gândit să venim în sprijinul lor și al părinților. Le oferim șansa să vizioneze spectacolele Teatrului Ion Creangă după un program stabilit la aceleași ore la care ne întâlneam de obicei în sala de spectacol. De la 11.00 și 18.00, pe pagina de Facebook a teatrului. Sigur că farmecul unui spectacol de teatru constă în acea întâlnire și emoție care se petrece în sală, acolo unde în fața ta se desfășoară povestea, a spus Gabriel Coveșeanu la DC News TV.

Câţi bani câştigă Gabriel Coveşanu ca director de teatru

Deşi se spune că meseria de actor nu este una prea bine remunerată, dacă este să ne luăm după declaraţia de avere a lui Cove, lucrurile nu stau chiar atât de rău. Mai exact, acesta încasează un salariu anual de 106.268 de lei de la teatrul pe care îl conduce, în timp ce postul de prezentator îi aduce venituri de 182.014 lei pe an.

Desigur, vedeta de la Pro TV mai are şi contracte de colaborare, ajungând astfel la suma de peste 350.000 de lei pe an. De asemenea, actorul deține două apartamente în Capitală, dar şi trei terenuri intravilane.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Surpriză! A câștigat Roland Garros și Wimbledon, a fost numărul 1 mondial, iar acum și-a anunțat retragerea: ”Rămas-bun”
Digisport.ro
Cu ce trebuie să stropim pomii fructiferi după scuturarea florilor. Trucul care ne oferă cea mai bună recoltă
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200% mai scumpă. „De trei zile arunc”
Digi24
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Viața la bloc. Proprietarii de locuințe, în vizorul de ANAF
EVZ.ro
Drama uriașă a lui Naomy, prima femeie transgender din România, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonată într-un șanț, la trei zile după naștere
Spynews
Decizie pentru absolut toți cei cu mașini pe MOTORINĂ. Când devine obligatoriu ordinul dat de UE
Capital.ro
Ce fac gospodinele cu experiență înainte de a găti ficatul. Doar așa iese fraged și gustos
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CASA de PENSII a ANUNȚAT! Vești privind BANII cuveniți celor aproape cinci milioane de seniori
Mediaflux
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro