Surpriza pe care a primit-o Andreea Marin din partea fetei sale. Nu se aștepta la așa ceva

Surpriza pe care a primit-o Andreea Marin din partea fetei sale. Nu se aștepta la așa ceva
Ce surpriza i-a facut Violeta mamei sale

Andreea Marin a vorbit într-un interviu marca La Măruță. Ea a spus cum a fost surprinsă de fiica sa, Violeta, recent. Andreea Marin a vorbit și despre ce anume îi aduce pacea în viață și ce face atunci când are nevoie de alinare.

Surpriza pe care a primit-o Andreea Marin din partea fetei sale

Andreea Marin a acordat un interviu echipei la Măruță. Ea a spus că fiica sa este foarte pricepută la gătit, la fel ca și fratele ei. Andreea Marin a povestit că recent, fiica sa și-a surprins mama cu o masă pe care a gătit-o chiar ea.

”M-a surprins in mijlocul zilei fiica mea, mi-a zis: mami, știu că nu ai mâncat nimic. Mi-a gatit o mâncare italiană foarte gustoasă. Și fratele ei gătește. Aș privi în camera, daca aș sti că mama se uită. Nu aș vorbi, doar aș privi.”, a declarat Andreea Marin.

Andreea Marin a vorbit și despre iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, care reprezintă echilibrul său.

”Alerg în brațele lui Adrian al meu când am nevoie de alinare. Îmi aduce pacea dragostea de acasă. Mă simt împăcată in fiecare zi, muncesc ceea ce -mi place, am alături de mine copilul, pe Adrian, și pot dărui dragoste. El mi-a adus un echilibru, dincolo de dragoste.”, a spus Andreea Marin.

Ce a spus fiica Andreei Marin despre mama sa

Recent, Violeta, fiica Andreei Marin, și-a făcut apariția recent alături de mama sa la un eveniment. Ea a vorbit despre colegii ei de școală și despre faptul că mulți știu că cine este mama ei, însă nu fac diferențe.

„Merg la o școală privată, dar uneori numele mamei face o diferență între mine și alți copii, dar niciodată în sensul negativ. Mă respect pe mine și nu aș face lucruri care să îmi strice imaginea, nu doar pentru că mama este Andreea Marin.

Mama mi-a dat multe sfaturi, cel mai prețios sfat a fost să fiu eu însămi și niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider decât un follower. Sunt destul de apropiată de mama. Nu am fost multe probleme pe care le discut pentru că mă descurc singură, îmi place să văd cât de mult pot să duc singură, dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc mult pentru asta.”, a declarat Violeta, fiica Andreei Marin, în vârstă de 13 ani, conform wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI