Surpriză de proporții la Insula Iubirii! Diana și Aurel s-au împăcat? Mesajul lor a luat fanii prin surprindere

Veste surprinzătoare pentru fanii „Insula Iubirii“. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Aurel, fost concurent, a scris o declarație siropoasă pentru Diana, femeia cu care a format unul dintre cele mai controversate cupluri ale emisiunii. S-au împăcat, deci, Diana și Aurel? Aflați în cele ce urmează.

Surpriză de proporții la Insula Iubirii

Veste mare pentru urmăritorii show-ului matrimonial. După ce au căutat iubirea în brațele altor persoane (Diana a fost într-o relație și cu Ben și cu Andy, în timp ce Aurel a fost cu Alexandra și a flirtat cu mai multe ispite), se pare că cei doi nu au găsit-o.

Diana și Aurel formează, din nou, un cuplu? După mai multe certuri, în urma cărora au considerat că este mai bine să pună punct, iată că, până la urmă, ar mai exista o cale de întoarcere. Să fie oare iubirea mai puternică decât infidelitatea?

Recent, Aurel a postat pe Facebook o poză în care apare alături de altă femeie. Directă și curioasă din fire, bruneta nu s-a putut abține de la reacție. Astfel că, într-un comentariu postat la fotografia cu pricina, Diana la întrebat pe acesta: „Iar mă înșeli?“. Bineînțeles că răspunsul nu s-a lăsat prea mult așteptat, iar fostul concurent de la „Insula Iubirii“ a notat următoarele: „Nu știu care pe care“. „Tu, mereu“, i-a răspuns acid femeia.

Schimbul de replici s-a terminat într-o notă mai mult decât amicală, astfel că în încheierea mesajului său, controversatul concurent i-a declarat iubire Dianei. „Îmi asum, tot pe tine te iubesc, știi doar“.

Diana și Aurel s-au împăcat?

Să fie oare un nou început de drum pentru cei doi, sau doar tachinări amicale? Momentan nu știm răspunsul la această întrebare, dar cum vom afla, vom împărtăși vestea cu voi. Ce putem declara, cu siguranță, este faptul că s-au despărțit, dar nu s-au uitat!

Diana și Aurel de la Insula Iubirii
Diana și Aurel de la Insula Iubirii

Cei doi au mers, separat, la „Insula Iubirii“ pentru a-și testa relațiile, dar urmările nu au fost dintre cele mai fericite. Aurel a înșelat-o și apoi a abandonat-o pe cea care l-a însoțit, iar Diana a făcut același lucru cu Ben, cel care-i oferise șansa unui trai mai bun.

În sezonul 5, fanii emisiunii au avut un șoc. Diana și Aurel s-au înscris în calitate de concurenți, iar cuplul format de ei a fost unul cu adevărat controversat.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI