13 mai 2020 | 17:03

Surpriză de proporții la Insula Iubirii! Diana și Aurel s-au împăcat? Mesajul lor a luat fanii prin surprindere

Știri generale
Surpriză de proporții la Insula Iubirii! Diana și Aurel s-au împăcat? Mesajul lor a luat fanii prin surprindere

Veste surprinzătoare pentru fanii „Insula Iubirii“. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, Aurel, fost concurent, a scris o declarație siropoasă pentru Diana, femeia cu care a format unul dintre cele mai controversate cupluri ale emisiunii. S-au împăcat, deci, Diana și Aurel? Aflați în cele ce urmează.

Surpriză de proporții la Insula Iubirii

Veste mare pentru urmăritorii show-ului matrimonial. După ce au căutat iubirea în brațele altor persoane (Diana a fost într-o relație și cu Ben și cu Andy, în timp ce Aurel a fost cu Alexandra și a flirtat cu mai multe ispite), se pare că cei doi nu au găsit-o.

Diana și Aurel formează, din nou, un cuplu? După mai multe certuri, în urma cărora au considerat că este mai bine să pună punct, iată că, până la urmă, ar mai exista o cale de întoarcere. Să fie oare iubirea mai puternică decât infidelitatea?

Recent, Aurel a postat pe Facebook o poză în care apare alături de altă femeie. Directă și curioasă din fire, bruneta nu s-a putut abține de la reacție. Astfel că, într-un comentariu postat la fotografia cu pricina, Diana la întrebat pe acesta: „Iar mă înșeli?“. Bineînțeles că răspunsul nu s-a lăsat prea mult așteptat, iar fostul concurent de la „Insula Iubirii“ a notat următoarele: „Nu știu care pe care“. „Tu, mereu“, i-a răspuns acid femeia.

Schimbul de replici s-a terminat într-o notă mai mult decât amicală, astfel că în încheierea mesajului său, controversatul concurent i-a declarat iubire Dianei. „Îmi asum, tot pe tine te iubesc, știi doar“.

Diana și Aurel s-au împăcat?

Să fie oare un nou început de drum pentru cei doi, sau doar tachinări amicale? Momentan nu știm răspunsul la această întrebare, dar cum vom afla, vom împărtăși vestea cu voi. Ce putem declara, cu siguranță, este faptul că s-au despărțit, dar nu s-au uitat!

Diana și Aurel de la Insula Iubirii

Diana și Aurel de la Insula Iubirii

Cei doi au mers, separat, la „Insula Iubirii“ pentru a-și testa relațiile, dar urmările nu au fost dintre cele mai fericite. Aurel a înșelat-o și apoi a abandonat-o pe cea care l-a însoțit, iar Diana a făcut același lucru cu Ben, cel care-i oferise șansa unui trai mai bun.

În sezonul 5, fanii emisiunii au avut un șoc. Diana și Aurel s-au înscris în calitate de concurenți, iar cuplul format de ei a fost unul cu adevărat controversat.

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Bill Gates pariază pe aceste locuri de muncă. Nu vor dispărea niciodată
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro