EXCLUSIV Motivul pentru care a fost dată afară Maria Ilioiu de la Antena 1. Ce s-a întâmplat în culise la Insula Iubirii

Motivul pentru care a fost dată afară Maria Ilioiu de la Antena 1. Ce s-a întâmplat în culise la Insula Iubirii

Sezonul 5 al show-ului ”Insula Iubirii”, de la Antena 1, a fost ultimul pentru ispita Maria Ilioiu. Roșcată, calină, reușind să prindă în mrejele sale bărbații, a fost totuși dată afară, sancțiunile disciplinare având și ele o concluzie.

Motivul pentru care Maria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii, a fost dată afară de la Antena 1

La prima apariție la ”Insula Iubirii”, Sasha, fostul iubit al Elenei Stroe, a fost cel care s-a îndrăgostit până peste cap de Maria, după ce ispita i-a arătat latura sa sinceră și lipsită de inhibiții. A urmat Aurel, căruia i-a furat mințile complet. Bărbatul venise în Thailanda alături de iubita sa, Alexandra, însă a plecat și fără ea, și fără roșcata la care visa. În sezonul 4, Maria l-a sedus pe Bogdan, logodnicul lui Hannelore. În sezonul 5, Adrian a fost cel care i-a căzut în capcană ispitei. După terminarea acestui sezon, ispita a scris pe Facebook un mesaj prin care își anunța fanii că sezonul 5 a fost ultimul pentru ea.

EXCLUSIV Motivul pentru care a fost dată afară Maria Ilioiu de la Antena 1. Ce s-a întâmplat în culise la Insula Iubirii
Maria Ilioiu

„Sper că v-a plăcut emisiunea. Aici rolul meu de ispita s-a incheiat… La revedere Buburuzel și abia aștept să vad confruntarea cu viitoarea mireasa… Sper că și voi ?”, a scris Maria Ilioiu.

Ce s-a întâmplat în culise?

La scurt timp, a venit ”la înaintare” cu alt anunț, în care spunea că ar accepta oricând acest rol în sezoanele următoare: „Mă fascinează să văd cum oameni reacționează, cum unii încearcă să se închidă sau nu lasă pe nimeni să se aproprie de ei, deși ar vrea. Aș accepta oricând să fiu în rolul de ispită, pentru că de fiecare dată m-am simțit bine, m-am distrat și am învățat lucruri noi despre mine, mi s-au confirmat anumite percepții”, a mărturisit ea.

Adevărul este la mijloc. Da, experiența sa în Thailanda s-a terminat după sezonul 5 și e adevărat că și-ar mai dori să apară în următoarele sezoane, însă nu se mai poate. Cu alte cuvinte, deși și-a anunțat plecarea ca pe o alegere, a fost o obligație, fiind dată afară de șefii emisiunii. Potrivit surselor Impact.ro, era o fire pretențioasă, din cauza căreia filmările mereu întârziau, pentru că se trezea în jurul orelor 12:00. De asemenea, ispita avea și doleanțe, anume să fie luată mereu prima la machiaj, altminteri ieșea scandal. Așadar, pentru toate cele enumerate, Mariei i s-a scris plecarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI