Surpriză colosală pentru Ianis Hagi în Anglia. Mirel Rădoi a fost martor VIDEO

Surpriză colosală pentru Ianis Hagi în Anglia. Mirel Rădoi a fost martor VIDEO
Ianis Hagi, surpriză de zile mari. Ce s-a întâmplat în Anglia

Ianis Hagi a avut parte de o surpriză colosală după ce a ajuns la Middlesbrough. Fiul Regelui a cucerit pe toată lumea și a ajuns să cunoască succesul printre fani, dar nici măcar el nu se aștepta la ce s-a întâmplat în Anglia. Mirel Rădoi, de asemenea, a fost martor la evenimentul plăcut.

Ianis Hagi a rămas surprins. Ce s-a întâmplat în Anglia

Naționala României va trece printr-o provocare de zile mari ce are legătură cu meciul amical cu Anglia ce va avea loc mâine, la ora 19:00. Fotbaliștii vor putea să le demonstreze fanilor prin ultimul test înainte de EURO 2021 că acest sport încă are șanse de reușită în țara noastră după eșecul cu Georgia de la Ploiești.

Chiar dacă în Middlesbrough Mirel Rădoi nu are amintiri foarte plăcute, se pare că totul stă diferit pentru Ianis Hagi. Imediat cum tricolorii au ajuns în Anglia, fiul Regelui a fost asaltat de fani. Acesta a primit toată atenția, ba chiar, un angajat al hotelului unde echipa a fost cazată i-a cerut fotbalistului un autograf pe o pereche de ghete de joc.

Ianis Hagi se bucură de foarte mult succes în ultima perioadă! După ce Sevilla și Lazio și-au prezentat interesul pentru tânărul fotbalist, un alt uriaș din lumea fotbalului a pus ochii pe fiul Regelui. Glasgow Rangers ar putea să încaseze bani frumoși pe acest jucător, mai ales că foarte multe echipe încearcă să îl aducă la ele după ce a demonstrat că are abilitățile necesare pentru a ajunge cât mai sus.

Ianis Hagi, veste din partea Germaniei. Ce echipă vrea să îl transfere cât se poate de repede

Jucătorul de la Glasgow Rangers are toate șansele de a ajuns în Bundesliga, mai ales după ce echipa nemțească VFL Bochum încearcă să găsească un înlocuitor cât se poate de repede după ce golgheterul a fost vândut. Ianis Hagi ar fi cap de listă pentru un posibil transfer, iar cererile pentru acesta sunt din ce în ce mai multe pe zi ce trece. Reprezentanții clubului din Germania l-ar urmări pe acesta încă din sezonul trecut, așa că nu este de mirare că și-l doresc.

Ianis Hagi ar ajunge să îl înlocuiască pe austriacul Robert Zulj, golgheterul echipei, după ce acesta ar urma să fie transferat la AL Nasr Dubai. De asemenea, echipa din Germania îl urmărește și pe jucătorul Janik Haberer, potrivit Playsport. Rămâne de văzut dacă fiul Regelui va pleca de la Glasgow Rangers, dar este foarte clar că toată lumea îl dorește după ce evoluția lui pe teren a fost una de mare succes.

Urmăriți Playtech.ro și pe