Surpriză: cine l-a felicitat pe Smiley imediat ce s-a născut fiica lui. Nimeni nu se aștepta la asta (exclusiv)

Surpriză: cine l-a felicitat pe Smiley imediat ce s-a născut fiica lui. Nimeni nu se aștepta la asta (exclusiv)
Prima persoană care l-a felicitat pe Smiley după ce a devenit tătic

Este bucurie mare în familia Ginei Pistol și a lui Smiley. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Vedeta Antena 1 a născut în 9 martie o fetiță perfectă sănătoasă. Vedetele au dat vestea pe conturile lor de socializare, tot acolo unde în urmă cu câteva luni anunțau că așteaptă un copil. Cuplul este felicitat și acum de urmăritori în mediul virtual, dar dintre apropiați Laura Cosoi a fost prima care a pus mâna pe telefon și a urat tinerei familii toate cele bune.

Laura Cosoi, prima care l-a felicitat pe Smiley imediat ce s-a născut fiica lui

„Gata, mă! Hai, că am făcut treabă bună în nouă luni”, a spus Gina către Smiley. „Da, eu am fost doar la susținere”, a replicat cântărețul. Scurtul dialog este inserat în clipul postat de cele două vedete pe rețelele de socializare, imediat după fericitul eveniment. Filmat cu câteva ore înainte de naștere, a fost prima declarație de dragoste a Ginei Pistol și a lui Smiley pentru copilul lor; o fetiță de 3,2 kilograme și 51 de centimetri, care a venit în 9 martie pe lume.

Prezentatoarea TV a aflat că este însărcinată în timpul filmărilor pentru emisiunea ”Chefi la cuțite”. Oboseala a fost primul simptom. Nu a băgat de seama, pentru că, de-a lungul vremii, medicii i-au dat puține șanse la o sarcină naturală. Povestea de iubire dintre Smiley și Gina se scrie încă din 2017, doar că abia în 2020 cei doi au anunțat oficial că formează un cuplu.

Și iată că din dragostea lor s-a născut un om, pentru care primesc felicitări nemărginite atât de la fani, cât și de la prieteni. Primul telefon pe care l-a primit Smiley imediat ce a devenit tată a fost de la Laura Cosoi, conform Impact.

Laura Cosoi și Smiley au avut o relație care s-a întins pe suprafața multor ani. Povestea lor s-a terminat și nici astăzi nu se cunoaște motivul. În schimb, au rămas în relații foarte bune. Mai mult, blondina a vorbit chiar și cu Gina, căreia i-a transmis toate cele bune.

„Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre”

„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: ‘Am devenit parinti!’. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a notat artistul în descrierea videoclipului prin care a făcut marele anunț.

Urmăriți Playtech.ro și pe