De ce s-au despărțit Laura Cosoi și Smiley. Actrița a spus adevărul despre vedeta PRO TV

De ce s-au despărțit Laura Cosoi și Smiley. Actrița a spus adevărul despre vedeta PRO TV
De ce s-au despărțit Laura Cosoi și Smiley. Actrița a spus adevărul despre vedeta PROTV

Smiley și Laura Cosoi s-au despărțit în urmă cu opt ani, dar vorbele despre despărțirea lor au continuat mult timp. Iată de ce s-au despărțit Laura Cosoi și Smiley și ce a recunoscut actrița după mult timp.

De ce s-au despărțit Laura Cosoi și Smiley

Smiley și Laura Cosoi au făcut unul dintre cele mai solide cupluri din lumea artistică și mulți erau cei care credeau că cei doi vor ajunge la altar. Însă, după, cinci ani de relație, cei doi și-au spus adio, iar Laura Cosoi a vorbit deschis despre motivele despărțirii.

Într-un interviu acordat revistei Tango, vedeta a declarat: ”N-ai cum să fii în umbra unui om în momentul în care amândoi pornesc la fel. Dacă aş fi început relaţia cu el acum, erau cu totul alte poveşti. Când am început noi relaţia, eu eram actriţă, dansam, iar el era un cântăreţ din trupa Simplu, să nu uităm asta. Nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au început o relaţie.

”M-am deblocat!”

Nu cred că era niciunul mai îndrăgit decât celălalt. Repet, nu era situaţia de acum. Treptat, el a devenit foarte îndrăgit şi merită asta. În momentul în care ne-am despărţit, am simţit că m-am deblocat, asta e un cuvânt pe care îl folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simţit că mi s-a luat un văl de pe faţă, au început să funcţioneze lucrurile pentru mine aşa cum îmi doream, întru totul. Eu, când mă uit în anumite poze din perioadă aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simţit că sunt în umbra lui nicio secundă, dar am simţit că m-am deblocat după ce ne-am despărţit”, a povestit Laura Cosoi.

Între timp, actrița s-a căsătorit cu omul de afaceri, Cosmin Curticăpean, iar n luna iunie 2018, aceasta a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță care a primit numele Rita. Pe de altă parte, Smiley trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu vedeta de televiziune Gina Pistol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI