Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, reacții halucinante în direct la TV: ‘L-ați omorât’

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, reacții halucinante în direct la TV: ‘L-ați omorât’
Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, reacții halucinante în direct la TV

Surorile regretatului artist, Petrică Mîțu Stoian, au reacționat la TV. Ele cer să se facă dreptate în cazul morții fratelui lor și au făcut și acuzații grave.

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, reacții halucinante în direct la TV

Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, artistul de muzică populară care a murit sâmbătă, la vârsta de 61 de ani, au făcut declarații curemurătoare, susținând că ”Petrică a murit cu zile”.

Surorile artistului susțin că Petrică Mîțu Stoian nu s-a dus bolnav la clinică și că, undeva, s-ar fi produs o greșeală.

 ”A fost o greşeală acolo (la clinică – n.red.). Petrică nu s-a dus bolnav, s-a dus să se trateze. Nu l-aţi tratat, l-aţi omorât! Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo. S-a dus cu o speranţă să creadă că va veni mai bine de acolo şi asta mă pune pe gânduri că ceva s-a întâmplat, care nu a fost cum trebuie”. a spus una dintre surori la Antena 3.

În ce priveşte personalul medical de la clinica privată, surorile artistului au spus că vor lăsa instituţiile să se ocupe de caz. De altfel, una dintre surorile lui Petrică Mîţu Stoian esye chemată la audieri la Inspectoratul de poliţie. Ea a spus că nu îl acuză pe doctorul care s-a ocupat de fratele său, nici clinica privată, dar că cere ”să nu mai moara oameni cu zile„, așa cum ar fi murit fratele ei.

”Domnul doctor să urmărească dosarele pacienţilor mai amănunţit şi să vadă dacă este voie să se intre în camera respectivă sau nu este voie. Să se specializeze mai bine”, a mai adăugat femeia.

Rezultatele necropsiei în cazul morţii lui Petrică Mîţu Stoian

Amintim că din primele rezultate ale necropsiei făcute lui Petrică Mîțu Stoian a reieșit faptul că artistul a murit în urma unui stop cardiorespirator, ce a fost provocat de mai multe afecțiuni. Astfel, rezultatele confirmă suspiciunile medicilor de la Spitalul Județean din Reșita.

Prin urmare, decesul artistului Petrică Mîţu Stoian a survenit în urma unui stop cardiorespirator provocat de mai multe afecțiuni precum: regurgitare mitrală severă reumatismală, stenoză mitrală reumatismală, obezitate de grad I, insuficiență cardiacă.

De asemenea, sunt și complicații post infecţie SARS-CoV-2 precum bronhopneumonie în formă severă, un şoc septic cu punct de plecare pulmonar, acidoză respiratorie decompensată, supradozaj cu anticoagulant.

În urma necropsiei s-a mai descoperit și o traumă pulmonară în lobii superiori ai plămânului. Despre această traumă s-au trimis analize la Institutul de medicină legală „Mina Minovici” din Bucureşti ca să se stabili dacă ea s-a produs în urma insuflării cu presiune foarte ridicată, adică cu mult peste parametri normali de pe un plămân deja afectat de bronhopneumonie post Covid.

Astfel că în concluzie, artistul Petrică Mîţu Stoian a primit mai mult oxigen decât putea plămânul său, deja afectat, să primescă. De asemenea se mai confirmă și acea creștere a anticoagulantelor pe care interpretul le lua cu prescripţie de la medicul de familie, a mai anunțat sursa citată.