Supermarketul din România care retrage două produse vitale pentru oameni. Sunt consumate zilnic

Supermarketul din România care retrage două produse vitale pentru oameni. Sunt consumate zilnic
Supermarketul din România care retrage două produse vitale pentru oameni

Supermarketul din România care retrage două produse vitale pentru oameni. Aceste produse sunt consumate zilnic. Ce se spune într-o informare ANSVSA.

Supermarketul din România care retrage două produse vitale pentru oameni

Un mare lanț de magazine din țară a rechemat două produse din gama de panificație: baghetă french și demi baghetă french. Este vorba despre lanțul de magazine Auchan România, care, potrivit unei informări ANSVSA, a rechemat produsele din gama de panificație achiziționate în data de 06.10.2021.

Motivul retragerii este că aceste produse menționate mai jos au în compoziția lor drojdie, iar un ingredient al drojdiei a fost contaminat cu oxid de etilenă. Chiar și așa, produsele nu prezintă un risc direct pentru sănătate, întrucât concentrația de materie primă pentru obținerea căreia s-a folosit acest ingredient este una foarte mică în produsele de panificație, de sub 2,5%.

De menționat este că rechemarea privește exclusiv produsele din loturile comercializate în data 06.10.2021. Celelalate produse comercializate la raionul de panificație nu sunt afectate.

Astfel, Auchan România solicită consumatorilor să nu consume produsele cumpărate în data de 06.10.2021 și i-a sfătuit să le distrugă sau să le returneze la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde le-au achiziționat, de unde primi înapoi contravaloarea lor, prin prezentarea bonului fiscal, până la data de 11.10.2021.

Despre Auchan

Auchan este un retailer multinational francez, care are sediul central la Lille, Franța. Compania este controlată de familia Mulliez care mai deține și Leroy Merlin, Decathlon, Norauto, Kiabi, Pimkie, și este prezentă în țări precum Franța, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, România, Ungaria, Rusia, China și Taiwan.

Auchan Este al 35-lea angajator din lume cu 354,851 de angajați dintre care 206,000 dețin 5% din companie. De precizat este că denumirea Auchan provine din limba franceză, fiind un omofon pentru Hauts-Champs, care este un cartier în Roubaix, acolo unde s-a deschis primul magazin.

Auchan a pătruns în țara noastrp printr-un parteneriat cu investitori străini și români, ce au adus și condus rețeaua Cora. În noiembrie și decembrie 2008, Auchan a devenit singurul propietar. În țara noastră, primul hipermarket Auchan a fost inaugurat la data de 7 noiembrie 2006 și era amplasat în cartierul Titan din București. Până în anul 2009, compania a realizat investiții de 400 milioane euro în țara noastră.

Pe www.auchan.ro, Auchan le prezintă clienților peste 25.000 de produse. Anul acesta, Auchan a obținut medalia Customers’ Friend și statutul Customers’ Friend – Superior Excellence, pentru calitatea excelentă a relațiilor cu clienții săi. Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard ce confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI