11 oct. 2021 | 17:14

Supermarketul din România care retrage două produse vitale pentru oameni. Sunt consumate zilnic

Utile
Supermarketul din România care retrage două produse vitale pentru oameni. Sunt consumate zilnic
Supermarketul din România care retrage două produse vitale pentru oameni

Supermarketul din România care retrage două produse vitale pentru oameni. Aceste produse sunt consumate zilnic. Ce se spune într-o informare ANSVSA.

Supermarketul din România care retrage două produse vitale pentru oameni

Un mare lanț de magazine din țară a rechemat două produse din gama de panificație: baghetă french și demi baghetă french. Este vorba despre lanțul de magazine Auchan România, care, potrivit unei informări ANSVSA, a rechemat produsele din gama de panificație achiziționate în data de 06.10.2021.

Motivul retragerii este că aceste produse menționate mai jos au în compoziția lor drojdie, iar un ingredient al drojdiei a fost contaminat cu oxid de etilenă. Chiar și așa, produsele nu prezintă un risc direct pentru sănătate, întrucât concentrația de materie primă pentru obținerea căreia s-a folosit acest ingredient este una foarte mică în produsele de panificație, de sub 2,5%.

De menționat este că rechemarea privește exclusiv produsele din loturile comercializate în data 06.10.2021. Celelalate produse comercializate la raionul de panificație nu sunt afectate.

Astfel, Auchan România solicită consumatorilor să nu consume produsele cumpărate în data de 06.10.2021 și i-a sfătuit să le distrugă sau să le returneze la Serviciul Clienți din magazinul Auchan de unde le-au achiziționat, de unde primi înapoi contravaloarea lor, prin prezentarea bonului fiscal, până la data de 11.10.2021.

Despre Auchan

Auchan este un retailer multinational francez, care are sediul central la Lille, Franța. Compania este controlată de familia Mulliez care mai deține și Leroy Merlin, Decathlon, Norauto, Kiabi, Pimkie, și este prezentă în țări precum Franța, Italia, Spania, Portugalia, Luxemburg, Polonia, România, Ungaria, Rusia, China și Taiwan.

Auchan Este al 35-lea angajator din lume cu 354,851 de angajați dintre care 206,000 dețin 5% din companie. De precizat este că denumirea Auchan provine din limba franceză, fiind un omofon pentru Hauts-Champs, care este un cartier în Roubaix, acolo unde s-a deschis primul magazin.

Auchan a pătruns în țara noastrp printr-un parteneriat cu investitori străini și români, ce au adus și condus rețeaua Cora. În noiembrie și decembrie 2008, Auchan a devenit singurul propietar. În țara noastră, primul hipermarket Auchan a fost inaugurat la data de 7 noiembrie 2006 și era amplasat în cartierul Titan din București. Până în anul 2009, compania a realizat investiții de 400 milioane euro în țara noastră.

Pe www.auchan.ro, Auchan le prezintă clienților peste 25.000 de produse. Anul acesta, Auchan a obținut medalia Customers’ Friend și statutul Customers’ Friend – Superior Excellence, pentru calitatea excelentă a relațiilor cu clienții săi. Toate magazinele, depozitele și birourile gestionate de Auchan dețin certificarea Safe Guard ce confirmă respectarea și implementarea corectă a celor mai bune practici de siguranță împotriva răspândirii COVID-19.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Terenuri în centrul Capitalei, la preț de chilipir. ANAF scoate la licitație bunurile Elenei Udrea
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Au intrat banii pe carduri. Informația a fost confirmată chiar astăzi, 10 mai
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro