Șoarece într-un magazin Auchan. Ce făcea când a fost deranjat de un client VIDEO

Șoarece într-un magazin Auchan. Ce făcea când a fost deranjat de un client VIDEO
Șoarece într-un magazin Auchan. Ce făcea când a fost deranjat de un client VIDEO

Noi imagini șocante vin dintr-un supermarket în care românii obișnuiesc să își facă, în număr mare, cumpărăturile.

Șoarece într-un magazin Auchan. Imagini șocante

Un șoarece a fost filmat pe rafturile magazinului, în timp ce mânca dintr-un ou de ciocolată. Imaginile șocante au ajuns imediat virale.

La Auchan Cluj, Iulius Mall, un șoarece a fost filmat, fiind văzut de un copil care i-a atras atenția părintelui său.

“Fiica mea mi-a atras atenția ca pe raft este un șoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a spus clujeanul.

Pe filmare se vede cum șoarece stă în raftul din imediata apropiere a casei de marcat și se înfruptă dintr-un ou de ciocolată cu surprize. Rozătoarea a desfăcut ambalajul și a mâncat ciocolata, până a ajuns la plasticul în care era ambalată surpriza.

Magazinul a reacționat imediat și a declarat că procesul de deratizare este făcut constant. Ultima oară acesta având loc miercuri.

”Regretăm acest eveniment cu totul neașteptat și izolat și vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori și pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor și procedurilor interne, igienizarea și deratizarea întregului magazin precum și casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă și am sporit controalele și filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvență săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităților. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, precizează reprezentanții hipermarketului Auchan.

Și în București au fost surprinși doi șoareci în timp ce „împărțeau” un covrig

Imaginile șocante vin după ce a avut loc un incident de același fel, în Mega Image. Chiar în Capitală, doi șoareci au fost filmați în timp ce împărțeau un covrig din vitrina cu produse de patiserie a magazinului Mega Image.

Conducerea supermarketului a declarat că unitatea a fost închisă, însă ANSVSA a decis să aplice o amendă usturătoare magazinului din Sectorul 1, în valoare de 10.000 de lei.

Situaţia a fost semnalată recent în Sectorul 1 al Capitalei, unde au fost surprinse imagini cu şobolani printre produsele alimentare ale unui supermarket. Existând un risc major pentru sănătatea populaţiei, conducerea Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) s-a autosesizat şi a dispus de urgenţă un control la punctul de lucru al operatorului economic”, se arată în comunicatul ANSVSA, citat de Agerpres.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI