Suferința nebănuită din spatele zâmbetului Andreei Bălan. Artista și-a dorit ca fanii să afle direct de la ea. Mărturisiri copleșitoare

Suferința nebănuită din spatele zâmbetului Andreei Bălan. Artista și-a dorit ca fanii să afle direct de la ea

Andreea Bălan este una dintre cele mai de succes cântărețe din România, însă drumul său spre culmile gloriei a fost presărat cu sacrificii, lacrimi și traume emoționale. O spune chiar ea, într-un mesaj postat pe Instagram.

Mărturii copleșitoare. Suferința nebănuită din spatele zâmbetului Andreei Bălan

Artista a început să cânte la vârsta de 10 ani, sub îndrumarea tatălui ei, Săndel Bălan. El i-a compus câteva piese, cu care a partipat la o serie de spectacole pentru copii. În cadrul acestor recitaluri, a fost remarcată de regretatul Mihai Constantinescu, fiind invitată, ulterior, în emsiunea pentru micuți, ”BaDa BaNu”, de pe TVR1.

În această perioadă a participat la numeroase festivaluri pentru copii, obținând mai multe premii, cel mai important fiind Festivalul Internațional Micul Prinț.

La finalul anului 1998, Andreea o cunoaște pe Andreea Antonescu, la show-ul „BaDa BaNu”, luând astfel naștere proiectul ”Andre”, chiar dacă tatăl noii venite, Gigi Antonescu, a fost reticent la început. Au urmat frenezia și concertele, dar și momentele grele, chiar de neuitat, despre care Andreea vorbește și astăzi cu amar. Artista a amintit de ele recent, prin postarea videoclip-ului piesei ”Sens unic”, în descrierea căruia a notat ce simte când vine vorba despre trecut.

„De aceea m-am autodepășit constant”

„Fiind un artist energic si plin de viata, se spune ca ma reprezinta show-urile, coregrafiile si piesele vesele dar… in spatele zambetului meu, mereu a fost un suflet avariat in copilarie cu un bagaj emotional complex, care si-a dorit iubirea celorlalti. De aceea m-am autodepasit constant, am muncit pana la epuizare si am alergat mereu dupa fericire.

Sufletul meu a fost si va fi mereu pe piesele triste si cu mesaj, iar vocea mea transmite mai multe emotii atunci cand cant versuri in care ma regasesc. Sens unic este despre puterea de a merge mai departe indiferent de cat de tare doare..”, a scris Andreea Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI