Andreea Bălan tocmai a aflat tragica veste. Tânărul a murit în urmă cu scurt timp. Cine era

Andreea Bălan tocmai a aflat tragica veste.Tânărul a murit în urmă cu scurt timp. Cine era

În vara lui 2019, când s-a produs nenorocirea, Andreea Bălan a lansat un apel disperat pentru ca oamenii să doneze sânge pentru Darius. Acesta avusese un accident rutier foarte grav.

Andreea Bălan tocmai a aflat tragica veste

Darius Bala, tânărul de 18 ani s-a ales cu răni grave după un accident violent. Din păcate, datorită gravelor răni survenite în urma accidentului de anul trecut, a murit. Decesul a survenit la câteva luni de la producerea incidentului rutier grav. Medicii s-au chinuit enorm să îi salveze viața tânărului, însă, din nefericire, organismul său a cedat.

“În urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sânge: ORICE GRUPĂ (în special 01). Dacă este cineva dispus să doneze în Oradea, vă rog să mergeți la Centrul de Transfuzii (mâine dimineață (în această dimineață) între 07 – 10) sau în alte centre din țară și să donați pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONAȚI! BALA DARIUS”, a fost mesajul postat de Andreea Bălan.

Tânărul a murit în urmă cu scurt timp

Adolescentul a murit după la câteva luni de la accidentul grav în care a fost implicat. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a lovit puternic cu autoturismul său un parapet metalic şi un stâlp de electricitate.

Andreea Bălan tocmai a aflat tragica veste. Tânărul a murit în urmă cu scurt timp. Cine era
Andreea Bălan tocmai a aflat tragica veste. Tânărul a murit în urmă cu scurt timp. Cine era

În timpul spitalizării, Darius Bala suferit un şoc hemoragic la artera iliacă stângă, o arteră din abdomen și a fost operat. A urmat și cea de-a doua intervenție chirurgicală, dar medicii au fost nevoiți să îl țină în comă indusă. Vineri seară a murit, scrie observator.tv.

Cine era

Darius Bala, tânărul de 18 ani, era elev Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu”, din Oradea. Accidentul, în urma căruia Darius a suferit răni grave, s-a produs sâmbătă, 13 iulie 2019, pe Șoseaua de Centură din Oradea. În urma impactului violent, băiatul de 18 ani a suferit atunci un şoc hemoragic la artera iliacă stângă, o arteră din abdomen și a fost operat. A urmat și cea de-a doua intervenție chirurgicală, dar medicii au fost nevoiți să îl țină în comă indusă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI