Ștefan Bănică nu a crezut în talentul fiului său, însă juniorul a devenit „Regele concertelor de Crăciun”: „Amărâtul ăsta al meu vrea să se facă artist” EXCLUSIV

Ștefan Bănică nu a crezut în talentul fiului său, însă juniorul a devenit „Regele concertelor de Crăciun”: „Amărâtul ăsta al meu vrea să se facă artist” EXCLUSIV
De ce nu a crezut Stefan Banica senior in talentul fiului sau

Ștefan Bănică Junior revine, luna viitoare, pentru a 19-a oară, cu tradiționalele sale concerte de Crăciun, pe scena Sălii Palatului. Deși este, de departe, cel mai vândut artist de Crăciun, iată că regretatul lui tată, Ștefan Bănică, n-a fost prea încrezător în forțele lui, la debut. Camelia Mitoșeru ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, cum a reacționat Ștefan Bănică senior, în urmă cu peste 30 de ani, când băiatul lui s-a înscris la Actorie.

Ștefan Bănică Jr a anunțat și al treilea concert de Crăciun, la cererea spectatorilor

Ștefan Bănică Jr anunțase, inițial, două spectacole de Crăciun, la Sala Palatului, dar, după ce biletele s-au vândut ca pâinea caldă, iată că, la cererea spectatorilor, artistul va urca pe scenă și pentru cel de-al treilea show. Prin urmare, va susține recitaluri pe 15, 16 și 17 decembrie.

Artistul le-a mulțumit admiratorilor, pe contul său de Facebook:

„Sunt bucuros să aflu că doriți să veniți în număr atât de mare la concertele mele de Crăciun de la Sala Palatului. Concertele anunțate pe 16 și 17 decembrie sunt deja SOLD OUT.

Mulțumesc! Așa că, împreună cu organizatorii, am decis suplimentarea cu încă un concert de Crăciun, pe 15 decembrie.

Vă aștept cu drag pe 15, 16, 17 decembrie, de la ora 19.30, pentru al nouăsprezecelea an, la Sala Palatului, ca să fim din nou împreună, după doi ani, și să trăim acea energie unică, magică, a concertului de Crăciun”.

„Ștefan era disperat, îi era teamă că Ștefănel al lui o să fie un actor mai slab decât el!”

Rămâne de ani buni în topul artiștilor, cu vânzări uriașe de bilete la spectacolele de Crăciun, dar mai nimeni nu știe că tatăl lui, regretatul Ștefan Bănică, s-a speriat teribil, când a aflat că Ștefănel al lui vrea să fie tot actor.

Camelia Mitoșeru, care a jucat peste 25 de ani pe scena Teatrul de Revistă Constantin Tănase, alături de Ștefan Bănică senior, ne-a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru Playtech Știri:

„Ștefănel venea duminica, la Teatrul Constantin Tănase, și ne cânta la pian, era talentat de atunci, de mic.

Numai că, în momentul în care a dat la Facultate, la Actorie, Ștefan Bănică senior, cu care eram pe atunci colegă de scenă, s-a arătat foarte surprins, ba chiar era îngrijorat.

Mi-a zis așa, la acea vreme: „Măi, Camelio, că așa-mi spunea, amărâtul ăsta al meu vrea să se facă actor, dar eu nu cred că are talent, că nu l-am auzit spunând o poezie”.

Ștefan era disperat, îi era teamă că Ștefănel al lui o să fie un actor mai slab decât el. Dar, Slavă Domnului, ia uitați-vă la el, Bănică Jr a ajuns om mare, e și un bun actor, dar și un bun solist, are toate calitățile din lume”.

„Radu Ștefan este cel mai frumos dintre toți Bănicii!”

Camelia Mitoșeru este încântată și de prestația lui Radu Ștefan Bănică, nepotul regretatului artist, care duce mai departe, cu eleganță, talentul actoricesc al familiei:

„Dar și Radu Ștefan este foarte talentat. L-am văzut și la „Te cunosc de undeva”, sunt artiști la a treia generație. S-au transmis din generație în generație și carisma și talentul. Dar, Radu este, de departe, cel mai frumos dintre toți Bănicii!”, ne-a mai declarat Camelia Mitoșeru.

Ce i-a spus Ștefan Bănică, după succesul cu rolul din Liceenii, fiului său

Ștefan Bănică Jr a recunoscut, anul trecut, la podcastul lui Mihai Morar „Fain și simplu”, că tatăl lui a fost exigent cu el, pe plan profesional:

„Tata mi-a spus așa, după succesul cu ”Liceenii”: „Băi, ai făcut un film, crezi că ești actor? Trezește-te!”. La 18 ani, după un succes atât de mare există pericolul să ți se urce la cap. Tata era un tip extrem de uman.

Tata mă pupa la 25 de ani la fel cum mă pupa când eram mic. Nu avea nicio treabă cu chestia asta și nici eu. Eu și fratele meu eram copiii lui, nu conta. Distanța era de fapt distanța pe care o impunea prin modul lui de a gândi.

Dacă îmi dai impresia că te pasionează ce faci, stai cu mine. Norocul meu a fost că am fost ca un burete. Luam tot ce vedeam, mergeam cu el la repetiții și în memoria mea se adunau lucruri”.

Urmăriți Playtech.ro și pe