Ștefan Bănică Jr. și Emilia Popescu, adevărul despre ”singura noapte pe care am petrecut-o împreună”

Stefan Banica Jr. si Emilia Popescu, adevarul despre singura noapte impreuna

Au fost sau nu un cuplu în viața de zi cu zi? Aceasta era una dintre întrebările în vogă la începutul anilor 2000. La cine se referea? La Emilia Popescu și Ștefan Bănică Jr. La ani întregi distanță am aflat răspunsul. Ștefan Bănică Jr. și Emilia Popescu, adevărul despre ”singura noapte pe care am petrecut-o împreună” e unul singur. Și a fost dezvăluit chiar de „Popeasca”. Pe scena iUmor, actrița a recunoscut că un sâmbure de adevăr există.

Ștefan Bănică Jr. și Emilia Popescu, adevărul despre relația celor

Emilia Popescu și Ștefan Bănică Jr. au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale showbiz-ului românesc. Aparițiile lor în diveree emisiuni tv, dar și pe scena teatrului au dat apă la moară multor zvonuri. Cele mai multe dintre ele, false. Prima informație eronată care a ajuns la urechile publicului românesc era legată de familia Emiliei.

S-a spus atunci că talentata actriță este fiica Stelei Popescu. Nimic adevărat. E drept, cei doi încercau să fie urmașii unuia dintre cele mai de succes cupluri ale scenei românești, Ștefan Bănică și Stela Popescu. Și într-un caz și în celălalt a existat un singur adevăr. Între partenerii de scenă nu a fost nimic de natură personală. Nici măcar o dată.

Emilia Popescu, show pe scena iUmor

Invitată pe scena iUmor, emisiune difuzată în fiecare duminică, pe Antena 1, Emilia Popescu a avut rolul de a-i lua la „roast” pe jurați. A făcut-o cu succes, iar, la un moment dat a ajuns la subiectul delicat, al relației sale cu Ștefan Bănică. Distinsa actriță a decis să spună adevărul și a recunoscut că a petrecut o noapte cu Ștefan Bănică Jr. Numai că noapte aceea avea ceva special și neobișnuit:

L-am avut partener de scenă pe Ștefan Bănică. Senior. Actorul. Ștefan Bănică junior nu mi-a fost doar partener, a fost fratele meu de scenă. Bănică și Popeasca. Am făcut un cuplu frumos. Iar dacă vă amintiți de momentele noastre, înseamnă că sunteți în grupa de risc pentru coronavirus. Rar un om cu asemenea charismă, ca Ștefan Bănică junior. Mă rog, lumea ne tot cupla, dar singura noapte pe care am petrecut-o împreună a fost „A 12-a noapte”, în 2003, la Teatrul de Comedie.”, a punctat Emilia Popescu.

Actrița a dezvăluit adevărul despre relația dintre Emilia Popescu și Ștefan Bănică junior. Apoi și-a continuat roast-ul la adresa juraților, care au aplaudat-o la scenă deschisă.

„Uitați tot ce am spus până acum. Mihai, o să întâlnești o fată deșteaptă, frumoasă, așa cum îți dorești tu. Perfectă pentru tine, cu care o să te însori… dacă o să vă lase… peștele ei.”, a spus Emilia Popescu la iUmor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI