Ștefan Bănică jr. a dat o nouă lovitură la Antena 1. Ce show va prezenta

Ștefan Bănică jr. a dat o nouă lovitură la Antena 1. Ce show va prezenta
Ștefan Bănică Jr, proiect fabulos la Antena 1

Fanii lui Ștefan Bănică Jr. sunt în extaz! Celebrul actor, cântăreț și prezentator de TV revine pe micile ecrane în prim-plan. Acesta a fost văzut de cei care îl iubesc în rolul de jurat al emisiunii ,,X Factor”, dar iată că acum a tras din nou lozul cel mare. Celebrul artist a dat lovitura la Antena 1! Ce proiect urmează să modereze și cine îi va fi parteneră în noul drum?

 Ștefan Bănică Jr., nou proiect pe TV: artistul a dat lovitura la Antena 1

Cei care îl iubesc pe Ștefan Bănică Jr. știu că acesta acceptă greu propunerile TV, mai cu seamă că nu l-au mai văzut de ani buni în rol principal într-o emisiune. Acesta a mai venit pe micile ecrane la masa juraților de la ,X Factor’ și a și reușit să pună mâna pe concurentul care a luat premiul cel mare.

Iată că o pauză meritată i-a fost de ajuns, iar acum se alătură celui mai nou proiect de pe piață – Dancing on Ice – Vis în doi. Sâmbătă, 5 martie, de la orele 20:00, Antena 1 dă startul unei aventuri pe gheață. Spectacolul fabulos îi va avea alături de celebrul cântăreț și pe Irina Fodor.

Solistul susține că este foarte bucuros de noua emisiune și de faptul că va lucra în continuare cu o echipă pe care o cunoaște deja. De asemenea, cântărețul se simte mândru să facă parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară la noi.

,,Adrenalina va fi mult mai mare”

„Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune și că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, Dancing on Ice – Vis în doi, pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor.

O emisiune extrem de ambițioasă, ținând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenții, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulți ani, iată, în sfârșit, o emisiune live, cu totul altceva față de o emisiune înregistrată.

Adrenalina va fi mult mai mare și responsabilitatea asemenea. Și, chiar dacă am facut peste 100 de emisiuni în direct, timp de 4 ore, recunosc că tot am emoții. Ne vedem la Dancing on Ice – Vis în doi, live, sâmbătă (5 martie), de la ora 20.00, la Antena 1.”, a declarat Ștefan în cadrul unui comunicat Antena Group.

,,Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv”

Soția lui Răzvan Fodor susține că nu este deloc ușor ce se va întâmpla pe gheață. Concurenții trebuie să fie atenți la toate detaliile, să execute bine mișcările și să aibă o postură fără greșeală.

„Proiectul ăsta e copleșitor, este frumos și …deloc usor. În patinaj trebuie să fii ferm și în același timp delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să își găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, și am încredere că o vor face, poveștile care se vor spune pe gheață vor fi fermecatoare.

Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv. Faptul că prezint alături de Ștefan este pentru mine o onoare și o responsabilitate în aceeași măsură, având în vedere experința lui în tot ce înseamnă emisiuni live”, povestește Irina.

Cei care au răspuns afirmativ provocării sunt: Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu.