23 feb. 2022 | 18:18

Antena 1 a anunțat jurații de la Dancing on Ice. Surprize mari pe listă

Monden
Antena 1 a anunțat jurații de la Dancing on Ice. Surprize mari pe listă
Antena 1 a anuntat juratii de la Dancing on Ice. Surprize mari pe lista

Așteptarea a luat sfârșit. Cei de la Antena 1 au anunțat, oficial, cine sunt cei patru specialiști care vor face parte din juriul emisiunii „Dancing on Ice: Vis în doi”. Deși, inițial, apăruse zvonuri în presă, potrivit cărora Andreea Bălan și Loredana Groza ar putea ocupa câte un scaun la masa juriului, iată că realitatea este alta.

Cine sunt cei 4 jurați de la „Dancing on Ice”

Antena 1 promite să dea lovitura cu emisiunea Dancing on Ice în această primăvară, un format de concurs de dans pe gheață, în care 9 vedete vor face echipă cu 9 dansatori patinatori profesioniști, pentru a îndeplini un mare vis.

Cei patru jurați care vor ocupa masa juriului noii emisiuni de la Antena 1 sunt profesioniști în domeniul dansului și al patinajului artistic: Simona Pungă, Cornel Gheorghe, Elwira și Mihai Petre.

Câștigătorii sezonului 4 Asia Express au acceptat cu mândrie provocarea de a juriza cele mai spectaculoase competiții din România în cadrul unui show care luptă pentru cele mai arzătoare visuri.

„Va fi extrem de dificil și de periculos pentru concurenți. Spun asta pentru că de când am auzit de proiect îmi imaginez atât accidentări cât și spectacol la superlativ. Sper ca la final să rămânem cu un spectacol de neuitat, fără accidentări.

Sunt bucuros și în același timp nerăbdător să mă așez pe unul dintre cele mai bune locuri din platou, să mă bucur de dansul pe gheață, sa rămân gură-cască și să reușesc sa jurizez obiectiv”, a declarat Mihai Petre.

Elwira și Mihai Petre sunt dansatori profesioniști și sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu, având 2 fetițe superbe ce completează perfect tabloul lor de familie.

Ei au fost finaliști la Cupa Mondială și finaliști în Cupa Europeană de Dans, fiind și prima pereche de dansatori din România care s-a clasat, în 2004, în primele 50 la nivel global în IDSF World Ranking List.

Simona Pungă are 35 de ani și este patinatoare profesionistă, sportivă care a reprezentat România, de-a lungul anilor, la multe campionate europene și mondiale.

„Sunt foarte entuziasmată și mă simt onorată să fac parte din acest proiect, în calitate de jurat, mai ales că este vorba de un concept total nou pentru România. Știind câtă muncă și câtă dedicare este în spatele acestui proiect sunt motivată să fac parte din această „frumoasă poveste”!”, a declarat jurata de la Dancing on Ice.

Doi patinatori profesioniști se alătură juriului emisiunii

Cornel Gheorghe completează careul juraților emisiunii de la Antena 1. Fostul mare patinator al României are 50 de ani și este, în prezent, antrenor de patinaj artistic. A luat parte la Jocurile Olimpice de iarnă din 1994, unde s-a clasat pe locul 14, și la Jocurile Olimpice de iarnă din 1998, unde s-a clasat pe locul 21.

„Este o plăcere, dar și o provocare să fac parte din acest proiect ce va demara în câteva zile. Este ceva nou și pentru mine, chiar dacă domeniul meu de activitate este patinajul artistic, căci într-un astfel de proiect nu am mai participat până acum.

Sunt dornic să începem și să ducem la bun sfârșit un spectacol grandios, împreună cu echipa acestui show, împreună cu colegii mei din juriu. Îmi doresc că acest proiect să se bucure de un real succes!”, a declarat Cornel Gheorghe.

Emisiunea „Dancing on Ice: Vis în doi” va avea premiera sâmbătă, 5 martie, de la 20:00 la Antena 1. Cele nouă vedete ce participă sunt Ruby, Cosmin Natanticu, Iulia Albu, Sore, Oase, Cătălin Cazacu, Nicolai Tand, Jean Gavril și Carmen Grebenișan.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Irinel Columbeanu, de la azil la distracție în club. Cum a fost posibil
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
Rusia retrage trupele. S-a ajuns la un acord. Kremlinul a confirmat
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro