Juriul și concurenții „Dancing on Ice: Vis în doi”. Când are loc premiera și ce mari vedete vor face parte din emisiunea de la Antena 1

Juriul și concurenții „Dancing on Ice: Vis în doi”. Când are loc premiera și ce mari vedete vor face parte din emisiunea de la Antena 1
Cine sunt juratii de la Dancing on Ice

Antena 1 se pregătește să dea lovitura în primăvara aceasta cu noul format „Dancing on Ice: Vis în doi”, ce va începe în curând. Deși se cunosc deja numele celor nouă vedete ce vor concura pentru îndeplinirea viselor, misterul rămâne în privința juraților și a prezentatorilor emisiunii. Cine va face parte din juriul de la „Dancing on Ice”.

Ce vedete vor fi în juriul emisiunii Dancing on Ice de la Antena 1

„Dancing on Ice: Vis în doi” începe în curând la Antena 1, iar cele nouă vedete sunt extrem de entuziasmate să participe în show-ul menit să îndeplinească cele mai arzătoare vise. Nouă celebrități vor patina alături de dansatori profesioniști, în fiecare săptămână, pentru a impresiona juriul și telespectatorii.

Sore, Ruby, Jean Gavril, Cosmin Natanticu, Oase, Iulia Albu, Nicolai Tand, Cătălin Cazacu și Carmen Grebenișan au acceptat provocarea emisiunii de la Antena 1. Deși concurenții se știu de ceva vreme, oficialii de la Antena 1 încă nu au anunțat cine vor fi prezentatorii și jurații emisiunii.

Potrivit celor de la click.ro, se pare că printre potențialele vedete care ar putea sta la masa juriului de la „Dancing on Ice: Vis în doi” se numără Loredana, Andreea Bălan, Elwira și Mihai Petre. Câștigătorii de la Asia Express sezonul 4 ar putea fi o alegere foarte bună, cei doi fiind dansatori profesioniști de excepție.

Loredana, Andreea Bălan și soții Petre ar putea fi jurații emisiunii de la Antena 1

De asemenea, Andreea Bălan este considerată una dintre cele mai bune coregrafe și dansatoare din România, artista având experiența de jurat de la Te Cunosc de Undeva. Puțini sunt cei care știu faptul că Loredana Groza are experiență atât în postura de jurată, cât și în cea de prezentatoare.

În anii 2000, focoasa blondină a fost gazda show-ului de talente „Popstars”, alături de Dan Helciug, emisiune în care s-au remarcat cântăreții Dan Todoruț și Jorge.

În ceea ce privește cariera ei de jurat, Loredana a fost pe scaunul de la Vocea României timp de multe sezoane, la Next Star și acum la X Factor României.

În continuare nu se cunosc cu exactitate prezentatorii și jurații show-ului. Jean Gavril, Iulia Albu, Oase, Nicolai Tand, Sore, Ruby, Natanticu, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu sunt concurenții vor face echipă cu 9 dansatori profesioniști și vor evolua pe gheață, concurând pentru a îndeplini cele mai frumoase visuri, la emisiunea „Dancing on Ice: Vis în doi”.

Când începe „Dancing on Ice: Vis în doi”

Vești bune pentru telespectatorii postului TV Antena 1 care așteptau proiectul cu sufletul la gură. Noua emisiune „Vedetele Dancing on Ice” va avea debutul pe 5 martie, începând cu ora 20:00. Emisiunea va fi difuzată în fiecare sâmbătă.

Concurenții de la Dancing on Ice: Vis în doi

  • Iulia Albu – Marian Prisacaru
  • Sore – Grațiano Dinu
  • Ruby – Zsolt Kerekes
  • Cosmin Natanticu – Maria Andreea Coroamă
  • Nicolai Tand – Daniela Niță
  • Oase – Andreea Ureche
  • Jean Gavril – Ana Maria Ion
  • Carmen Grebenișan – Lilian Brînzari
  • Cătălin Cazacu – Codruța Moiseanu
Urmăriți Playtech.ro și pe