Stațiunea de pe litoral cu cele mai mici prețuri. Doar aici poți să stai cu bani puțini

Stațiunea de pe litoral cu cele mai mici prețuri. Doar aici poți să stai cu bani puțini
Stațiunea de pe litoral cu cele mai mici prețuri.

Care este stațiunea de pe litoral cu cele mai mici prețuri. Numai aici poți să stai cu bani puțini. Dacă te numeri printre cei care încă au reușit să își planifice concediul până acum, se pare că ai ocazia să te bucuri de oferte foarte bune în stațiunea considerată cea mai ieftină de pe itoralul românesc. Iată care este!

Stațiunea de pe litoral cu cele mai mici prețuri

Prețurile de pe litoralul românesc sunt cam scumpe în această perioadă, motiv pentru care mulți români aleg să își planifice vacanța dinainte în destinații din afara țării, precum Bulgaria, Grecia sau Turcia.

Însă cei care nu au făcut acest lucru, pot găsi prețuri foarte bune într-o stațiune de pe litoralul românesc, unde prețurile sunt foarte mici. Este vorba de stațiunea Neptun, unde se practică prețuri la polul opus de stațiunile Mamaia sau Costinești.

Ce-i drept, stațiunea nu arată la fel de bine precum Mamaia sau Costinești, întrucât nu este totul atât de bine amenajat, dar în privința cazării și restaurantelor, totul este la superlativ. Statisticile arată că tarifele sunt aproxiamtiv 15 – 20% mai mici față de Mamaia.

Și parcarea este mai ieftină, iar o oră costă numai cinci lei. Pentru o zi întreagă, scoți din buzunar suma de 20 de lei și nu 100 de lei ca în alte zone. Un hotel de patru stele are prețul de 350 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, mult mai bine în comparație cu alte stațiuni din România.

Prin urmare, Neptun este stațiunea de pe litoralul românesc cu cele mai mici prețuri, de care te poți bucura și tu dacă alegi să îți faci o rezervare aici.

Despre stațiunea Neptun

Stațiunea Neptun, la fel ca și Olimp, este amplasată la 38 de kilometri de Constanța și circa 8 kilometri de orașul Mangalia, de care aparțin din punct de vedere administrativ.

Stațiunea Neptun-Olimp, așa cum mai este cunoscută, este amplasată într-un cadru natural frumos, mărginită de pădurea Comorova la vest și Lacul Neptun la est.

Privită de sus, stațiunea Neptun este ca un ochi verde în fața mării și sunt 6.500 de metri pătrați de verdeață va avea la finalul proiectului.  Modernizarea include și refacerea drumurilor, respectiv 7.000 de metri pătrați în total, a trotuarelor și schimbarea iluminatului public.

Cele mai multe hoteluri comuniste au fost cumpărate și modernizate, iar prețurile sunt, în medie, cu 15-20 la sută mai mici decât în Mamaia. În prezent, din 27 de hoteluri ale stațiunii, numai patru mai sunt în ruină, iar restul sunt complet renovate și deschise pentru turiști sau se află încă în lucrări.