Greșelile pe care le fac turiștii când merg în vacanțe la hoteluri. Totul depinde de aceste lucruri

Greșelile pe care le fac turiștii când merg în vacanțe la hoteluri. Totul depinde de aceste lucruri
Mare atentie la detalii

Un vechi angajat al unui hotel trage cortina din spatele afacerii de ospitalitate. Senzația inedită care unește orice călătorie – de afaceri sau de plăcere – este cât de repede hotelul devine acasă. Jacob Tomsky oferă sfaturi din interior, mărturisiri dezgustătoare și suficient de multă obscenitate.

Ce trebuie să nu faci la hotel

Faptele amuzante sunt din belșug în cartea sa: rata de neprezentare a hotelurilor este în medie de 10 la sută, ceea ce înseamnă că hotelurile încearcă să rezerve întotdeauna la 110 la sută din capacitate. „A pune un cap în fiecare pat”, scrie Tomsky, „se numește „vânzare perfectă”. ”

„Dacă faci o rezervare pe internet, devii puțin mai puțin important în ochii hotelului. Așadar, indiferent de modul în care vă faceți rezervarea, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să luați legătura cu proprietatea.

Uneori este greu să găsești numărul; vei ajunge la centrala de rezervări, dar dacă faci câteva căutări pe Google și găsești numărul proprietății, sună la recepție.

Pentru că, indiferent cu cine vorbiți, nu mai sunteți un client la reducere într-o mare de rezervări, iar acum ați creat un contact la hotel.

Spuneți ceva de genul „Mulțumesc foarte mult. Nu știu dacă veți fi acolo vineri, dar mi-ar plăcea să vă salut’. Eu sunt adeptul bacșișului, dar un simplu mulțumesc poate face mult.”

Ce trebuie să faci când ajungi în hotel

„Acum ai de-a face cu agentul de la recepție, care este mai important decât a crezut cineva în trecut. Ei sunt responsabili de selectarea camerei, care poate fi cel mai mare factor de fericire pe parcursul șederii.

Cercetați situația de la recepție când ajungeți; vă puteți da seama cine este nervos și cine se simte confortabil și rapid cu sistemul – ei vor ști ce camere sunt bune.

Tomsky spune: „Menajerele au o muncă ingrată. Sunt oameni foarte harnici, iar o menajeră bună nu o vei vedea niciodată, se presupune că este invizibilă – și asta este trist, pentru că muncește din greu pentru tine.

Să dai un bacșiș este un lucru minunat, mai ales dacă găsești o femeie care chiar îți face curat în cameră când intri.

Menajerele au secții, așa că, cel mai probabil, numărul camerei tale este camera ei. Așa că, dacă o găsiți și îi oferiți un bacșiș sau un mulțumesc, ar fi minunat.”