Starlin de la Survivor a scăpat porumbelul despre 2 concurenți: ”Poate mergem și la nuntă” VIDEO

Starlin de la Survivor a scăpat porumbelul despre 2 concurenți: ”Poate mergem și la nuntă” VIDEO
Starlin, adevărul despre relația dintre Maria și Albert

După ce a fost eliminat din competiția care se filmează în Republica Dominicană, Starlin de la Survivor a scăpat porumbelul despre 2 concurenți. Acesta susține că există o apropiere între Maria Chițu și Albert. Ba mai mult, acesta a insinuat că s-ar bucura dacă cei doi ar forma și un cuplu stabil.

Starlin de la Survivor a scăpat porumbelul despre 2 concurenți

Starlin, fostul concurent care a fost eliminat din cadrul competiției Survivor România 2021, difuzată de Kanal D, a făcut câteva declarații după plecarea lui din Dominicană. Acesta a fost invitat în cadrul emisiunii Teo Show de la același post TV unde a oferit informații despre doi dintre concurenți.

Este vorba de Maria Chițu și Albert, pe care Starlin îi suspectează de o apropiere mai intimă. În plus, acesta a oferit câteva detalii și despre cei care l-au vorbit de rău și care au o impresie greșită despre el.

„Multă lume vorbește extrem de urât, pentru mine e amuzant, pot să continue, pe mine nu mă mișcă cu nimic. Știu că e o părere greșită despre mine. Sunt multe lucruri frumoase, când spun despre familia mea, despre caracterul meu. Partea care nu îmi place este când se vorbește urât despre familia mea. Eu m-am bucurat de fiecare moment. Nu am avut nicio teamă.

Ea se simte acolo ca fiind într-o vacanță exotică (n.r- Maria Chițu). E foarte bună la traseu, nu am ce să comentez despre ea. Când ajungi într-o echipă, care este prima regulă? Te adaptezi. Apoi poți să îți dai cu părerea, dar în primul rând te uiți să vezi care e ritmul.

Și pe el l-a deranjat la un moment dat. Albert are caracterul lui, dar cred că și pe el l-a deranjat. Dacă după s-au apropiat mai mult, Doamne ajută să iasă un cuplu, poate mergem și la nuntă”, a declarat Starlin pentru Teo Show de la Kanal D.

Maria Chițu, taxată aspru de colegi

În timp ce Starlin a avut cuvinte de bine spuse la adresa Mariei, Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021 nu a fost la fel de blând. Acesta susține că Maria Chițu este o persoană diabolică și care nu își ajută mai deloc colegii în această competiție dură.

„Și eu am acuzat-o că e falsă, individualistă. În momentele în care noi pierdem sau câștigăm nu aud nimic din gura ei referitor la echipă. Dacă pierde echipa, nu pierde ea dacă a adus două puncte”, a mărturisit Sorin Pușcașu, conform cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI