18 mart. 2020 | 09:55

Stare de urgență: Blue Air suspendă toate zborurile regulate începând cu data de 21 martie

News
Stare de urgență: Blue Air suspendă toate zborurile regulate începând cu data de 21 martie

Compania Blue Air a anunțat că își va suspenda zorurile regulate, ca urmare a decretării stării de urgență pe teritoriul România. Această măsură de prevenție va fi pusă în aplicare începând cu data de 21 martie.

 Cât timp vor fi anulate zborurile Blue Air

Potrivit unui comunicat transmis în cursul zilei de marți de către reprezentanții companiei Blue Air, decizia suspendării zborurilor regulate a fost luată „ca urmare a decretului emis de Președintele României, care instalează starea de urgență”.

Pentru câteva zile, în premieră, compania Blue Air introduce programul “Te aducem acasă”, care are misiunea de a ajuta repatrierea cetățenilor și a rezidenților români aflați departe de casă. Programul se va desfășura în perioada 17-20 martie 2020, înainte de a anula toate zborurile regulate.

Programul “Te aducem acasă” va avea zboruri limitate

Astfel, în acest interval, Blue Air va continua să opereze zboruri, la un program modificat, în funcție de numărul de cereri din această perioadă. Cu toate acestea, programul “Te aducem acasă” are un număr limitat de zboruri, al cărui obiectiv prioritar este de a aduce pasagerii români acasă.

Destinațiile acoperite includ aeroporturile operate de Blue Air, care nu se află în zonele roșii și ale restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile locale și unde  a fost înregistrat un număr important de solicitări ale românilor care își doresc să revină în țară.

Suspendarea zborurilor regulate ale Blue Air, anunță compania, se va ține până la ridicarea stării de urgență decretate în România. Blue Air va continua să opereze zboruri charter, în cazul în care există cerere suficientă pentru o anumită destinație sau la cererea expresă a unor organizații sau autorități.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro