Soțul Vlăduței Lupău, anunț oficial după scandalul în care a fost implicată artista. Nimeni nu se aștepta

Soțul Vlăduței Lupău, anunț oficial după scandalul în care a fost implicată artista. Nimeni nu se aștepta
Soțul Vlăduței Lupău, anunț oficial după scandalul în care a fost implicată artista. Nimeni nu se aștepta

După scandalul cu iz amoros între Vlăduța Lupău și saxofonistul Armin Nicoară, soțul artistei a fost lăsat liber de contract de CFR Cluj, echipă la care a jucat în ultimii doi ani și jumătate.

Soțul Vlăduței Lupău, anunț oficial după scandalul în care a fost implicată artista

 Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, a anunțat, așadar, că se va despărți de echipa de fotbal CFR Cluj, la care a jucat în ultimii doi ani și jumătate. Anunțul a venit la puțină vreme după ce portarul a ajuns fără să vrea în centrul unui scandal care a ținut primele pagini ale tabloidelor la începutul acestui an.

”Mulțumesc CFR Cluj pentru toate clipele frumoase petrecute în acești doi ani și jumătate! Mulțumesc pentru cele două titluri de campion și o supercupă a României! Mulțumesc pentru debutul în Liga 1 la echipa campioană! Mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat și neacordat! Multă baftă tuturor colegilor în continuare”, a scris Adi Rus pe contul lui de socializare.

Soțul Vlăduței a mai fost suspendat de Dan Petrescu

Adi Rus nu a dorit să dezvăuie motivul pentru care s-a despărțit de CFR Cluj și nici dacă această stare de lucruri ar avea legătură cu scandalul dintre Vlăduța Lupău și Armin Nicoară, dar pare destul de evident că toată tevatura creată de această poveste nu i-a picat bine antrenorului Dan Petrescu. De altfel, Adi Rus a mai fost suspendat 20 de etape de ”Bursuc”, după ce a fost implicat într-o altercație cu fostul iubit al Vlăduței, în 2018, la Untold.

Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău, are 25 de ani și o valoare de piață de 100.000 euro, conform trasfermarkt.com. Acesta a venit la CFR în urmă cu doi ani și jumătate, de la U Cluj și a jucat pentru echipa campioană doar 27 de minute, într-un meci desfășurat în vara anului trecut cu Astra Giurgiu, cu victoria obținută de clujeni cu 3-2.

Urmăriți Playtech.ro și pe