Soția lui Ștefan Stan, de urgență la spital. Simona e gravidă în 9 luni și i s-a făcut rău

Soția lui Ștefan Stan, de urgență la spital. Simona e gravidă în 9 luni și i s-a făcut rău
Soția lui Ștefan Stan de urgență la spital.

Cântărețul Ștefan Stan urmează să devină tătic pentru prima oară. Chiar în acest moment el trece prin mari emoții. Soția lui este pe cale să nască, iar acesta a dus-o de urgență la spital.

Soția lui Ștefan stan dus de urgență la spital

Surse apropiate lui Ștefan Stan au declarat pentru Cancan.ro că, artistul care a câștigat ”Vocea României” și-a urcat soția în mașină și a accelerat maxim până la spital, unde Simona a fost preluată de medici, iar la scurt timp a aflat că va rămâne internată. Vestea bună pentru Ștefan este că fetița care ar urma să se nască la începutul lui noiembrie este bine.

La sfârșitul lunii aprilie, primul câștigător la ”Vocea României” și soția lui Simona au anunțat că vor avea un copil. Cei doi își doreau foarte mult să fie părinți și abia așteaptă să-și țină bebelușul în brațe.

”Fiind cu piciorul în ghips, l-am rugat să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi a mers până afară să plimbe câinele. Când s-a întors, plângeam în baie”, a spus Simona la Teo Show.

”Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat un test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat. Poate să fie orice. Ar trebui să aibă două nume”, a declarat cântărețul Ștefan Stan în cadrul aceleiași emisiuni.

Simona e gravidă în 9 luni
Soția lui Ștefan Stan este gravidă în nouă luni și i s-a făcut rău.

Ștefan a cerut-o în căsătorie la Londra

Cântărețul a cerut-o de nevastă pe Simona într-un restaurant din Londra. Potrivit dezvăluirilor artistului, femeia pe care o iubește a primit un inel de plastic de la unul din paharele de pe masă, în locul inelului de logodnă.

”Am fost în Londra la un concert, și am luat-o și pe ea. Într-una din seri, am mers la un restaurant, și, fără să mă gândesc, am luat inelele de plastic de la paharele de pe masă, m-am așezat în genunchi și i-am spus că vreau să fim împreună pentru totdeauna, iar acele «bijuterii» inedite ne vor duce în fața ofițerului stării civile.

Eu și Simona ne cunoaștem de patru ani, am avut o relație cu sincope, aș putea spune, dar, până la urmă, ne-am regăsit și ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt. Acum, cred că nu aș mai putea trăi fără ea absolut deloc. Mi-ar fi imposibil. Este sufletul meu”, a mai mărturisit Ștefan Stan.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI