Ștefan Stan are implant de păr! Cum arată acum fostul câștigător de la „Vocea României”

Ștefan Stan are implant de păr! Cum arată acum fostul câștigător de la „Vocea României”
Ștefan Stan a făcut un nou implant de păr

Ștefan Stan, fostul câștigător al emisiunii Vocea României, a suferit o intervenție chirurgicală de înfrumusețare, dar nu se află la prima intervenție de acest gen. Cântărețul a decis să-și îmbunătățească aparișia pe scenă, așa că s-a decis să facă un nou implant de păr.

Ștefan Stan a făcut un nou implant de păr

Spunem un nou implant de păr, deoarece Ștefan Stan a mai suferit o astfel de intervenție în urmă cu câțiva ani, în 2014. Nemulțumit de cum a decurs dezoltarea podoabei sale capilare, care l-a cam părăsit, artistul a apelat din nou la măiestria medicilor esteticieni.

Aceștia i-au implantat artistului nu mai pușin de 4.500 de fire de păr, în șapte ore! Cum spune o vorbă din popor, ”baba suferă la frumusețe”, și Ștefan Stan a suportat implantul de păr în atâtea ore, doar că nu l-a durut nimic. Acesta s-a jucat pe telefon, s-a uitat la filme, pe când în spatele său personalul medical a obosit de atâta muncă.

Ștefan Stan a făcut un nou implant de păr
Ștefan Stan a făcut un nou implant de păr

De data aceasta, operația a fost un succes

„Au trecut deja șapte luni de la implant iar eu sunt foarte mulțumit. Fotografiile vorbesc de la sine, părul meu este mai des și așa va rămâne pentru că medicul a ales firele de păr potrivite, rezistente în timp. Am înțeles că secretul unui implant reușit constă în folosirea firelor de păr puternice, de calitate”, a declarat Ștefan Stan pentru viva.ro.

Și medicii sunt foarte mulțumiți de cum a decurs intervenția, dar și de urmările ei. „În cazul lui Ștefan Stan, provocarea a fost zona donatoare rară, din cauza celor două intervenții anterioare. De aceea a trebuie să recoltăm cât de mult am putut, fără să lăsăm cicatrici vizibile la nivelul cefei. În final am reușit să recoltăm și să implantam aproximativ 2000 de grefe (4500 fire de păr). Operația a decurs normal, i-am oferit medicația postoperatorie și i-am explicat ce trebuie să facă în săptămânile/lunile următoare. Acum, la 7 luni postoperator rezultatele sunt excelente , iar el e foarte mulțumit”, a spus medicul Mihai Motora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI