Soția lui Ștefan Bănică Jr le închide gura cârcotașilor. Cum arată, de fapt, Lavinia Pîrva după ce a născut FOTO

Soția lui Ștefan Bănică Jr le închide gura cârcotașilor. Cum arată, de fapt, Lavinia Pîrva după ce a născut FOTO
Cum arata Lavinia Parva la cinci luni dupa ce a nascut. Sursa foto: click

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică Jr arată imecabil la cinci luni după a născut spre surprinderea fanilor care nu credeau că va fi posibilă o asemenea transformare într-un timp atât de scurt, având în vedere cât de mult luase în greutate pe timul sarcinii. Cum reușit solista să topească fiecare kilogram acumulat în sarcină?

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică Jr arată impecabil la 5 luni după naștere

Sotia lui Stefan Banica Jr arata impecabil dupa nastere
Sotia lui Stefan Banica Jr arata impecabil dupa nastere

Soția Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva a adus pe lume primul său copil, un băiețel, la finele lunii mai. Însă, greutățile de mămică nu au împiedicat-o să aibă grijă de imagine sa de femeie, așa că bruneta s-a apucat de sală și în doar cinci luni și-a recuperat formele sexy cu care făcea furori în videoclipuri.

Pe parcursul sarcinii, chiar dacă a luat serios în greutate, Lavinia Pârva, nu s-a arătat îngrijorată și nu și-a făcut nicio grijă. La respectiv, bruneta se amuza pe seama greutăţii sale şi a retenţiei de apă, care o făceau să arate diferit, şi chiar găsise o comparație delicioasă: „Cineva se va amuză copios, peste câțiva ani văzându-și mămica în postura Mamei Bamse”, nota atunci nevasta lui Ştefan Bănică Jr.

La scurt timp după ce a născut, solista a tras din greu la sală pentru a-și recăpătata statutul de bombă sexy și a reușit. De asemenea, Lavinia și-a ținut tot timpul la curent și fanii, care au felicitat-o pentru ambiție.

„Bravo, Lavinia! Arată persoanelor care te-au criticat că acele kilograme n-au rămas acolo”, aşa sună doar unul dintre mesajele de încurajare primite de brunetă.

Lavinia Pîrva a adus pe lume primul ei copil în luna mai și totodată, cel de-al treilea copil al lui Ștefan Bănică Jr. Cântăreața și actorul nu au făcut vâlvă când s-au căsătorit și se pare că au apelat la aceeași rețetă și cu botezul micuțului. Se pare că băiețelul care poartă numele Alexandru a fost creștinat în mare secret pe 22 septembrie 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI