Ștefan Bănică Jr, dat în judecată. Cine l-a acționat în instanță pe soțul Laviniei Pîrva

Ștefan Bănică Jr, dat în judecată. Cine l-a acționat în instanță pe soțul Laviniei Pîrva

Artistul a fost acționat în instanță, de curând, spre șocul fanilor. De asemenea, pe soțul Laviniei Pîrva îl așteaptă momente nu tocmai plăcute, pentru că urmează să se prezinte, cel mai probabil, și într-o sală de judecată. Cântărețul și-a sărbătorit de curând și ziua de naștere, dar chiar și acele momente ce trebuiau să fie fericite, au fost umbrite de dispariția Tamarei Buciuceanu-Botez.

Ștefan Bănică Jr. a fost dat în judecată!

Ștefan Bănică Jr, dat în judecată. Cine l-a acționat în instanță pe soțul Laviniei Pîrva

Ştefan Bănică Jr. a fost dat în judecată chiar de către firma care se ocupă cu paza artistului, în timpul concertelor. Mai mult, acțiunea în instanță urmează să fie una în plină desfășurare, pentru că dosarul a fost înregistrat pe data de 28 octombrie 2018. Soțul Laviniei Pîrva a fost chemat în instanță de către firma „Mabel Concert SRL”. Este cea la care artistul apelează în vederea asigurării securității de la concerte.

Cântărețul a fost dat în judecată și pare să fie urmărit de o serie de ghinioane, iar dosarul înregistrat pe respectiva dată la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti a avut ca obiect cerere de valoare redusă. Cu alte cuvinte, firma lui Ştefan Bănică Jr. a figurat ca pârâtă și cu o datorie mai mică de 10.000 de lei faţă de reclamant, adică firma de pază care îi asigura gărzile de corp.

În plus, primul termen al procesului a fost pe data de 14 decembrie 2018, dar a fost amânată pentru cea de 14 februarie 2019.

„Ia act de renunţarea petentei la judecată. Cu recurs. Pronunţată astăzi, 14.02.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, a se arată în hotărârea oficială, din dosarul lui Ștefan Bănică Jr.

Ceea ce semnifică și faptul că firma artistului a achitat restanțele avute față de firma de pază, iar în acest mod s-a renunțat la judecată. „Mabel Concert SRL” i-a adus lui Ștefan Bănică Jr. profituri foarte mari, în timp. Cea mai bună perioadă a fost cea din anii 2008 și 2012, când acesta avea încasări de aproape 2 milioane de lei, echivalentul a aproape jumătate de milion de euro. La finele lui 2018, datoriile firmei sale erau de 1.092.292 lei, potrivit wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI