21 apr. 2021 | 10:29

Încă un concurent, eliminat de la Survivor România! Dan Pavel a făcut anunțul șoc în Consiliul de Urgență

Emisiuni TV
Încă un concurent, eliminat de la Survivor România! Dan Pavel a făcut anunțul șoc în Consiliul de Urgență
Eliminare șocantă după un Consiliu de Urgență la Survivor România

Survivor România își va lua adio de la încă un concurent extrem de iubit de public. Din păcate, un alt sportiv urmează să experiența unică din Republica Dominicană. Ce s-a întâmplat și cum au reacționat coechipierii?

Suvivor România 2021: eliminare fulgerătoare. Anunțul șocant al prezentatorului

Eliminare fulgerătoare în cadrul celebrului concurs sportiv. Cel mai aprig show din România și nu numai a adus în fața telespectatorilor o nouă premieră. Decizia producătorilor i-a șocat pe coechipieri și pe colegii din tabăra adversă.

Nimeni nu se aștepta la o astfel de decizie, mai cu seamă că vorbim despre unii din cei mai buni de pe traseu. Concret, Sebastian Chitoșcă ar putea să fie eliminat după ce a încălcat regulamentul.

De asemenea, un alt membru al echipei roșii este în vizorul tuturor după ce a trecut și el peste una din regulile de bază ale emisiunii. Concret, după ce Culiță a părăsit cu mult perimetrul în care avea voie să colinde. Fanii emisiunii sportive vor vedea decizia finală abia în consiliul din ediția ce urmează. Amintim că celebrul cântăreț de manele s-a rătăcit în junglă, urmând să fie căutat și găsit de Poliție.

Momentele tensionate au existat pe întregul a 10 ore, timp în care cel din urmă nu a fost de găsit. Puțini se așteptau, însă, ca fostul fotbalist să  fie cel care pleacă, majoritatea crezând că producătorii vor decide totuși să-i ofere o șansă. Daniel Pavel a convocat un nou Consiliu, dar de data aceasta de Urgență, în care a anunțat că cei aflați pe insulă vor trebui să-și ia rămas bun de la unii dintre ei.

„Ne vom lua ramas bun!”

„Ne vom lua ramas bun!”, a început seara moderatorul emisiunii. „Culita, Sebastian, ati incalcat regulamentul, iar incalcarile de regulament au consecinte! Doi concurenți care au încălcat regulamentul! Ei bine, faptele voastre, dragilor, nu pot fi trecute cu vederea!”, a continuat vedeta. Culiță nu a fost extrem de șocat, în timp ce fostul stelist a izbucnit în plâns la auzul veștii.

„Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat. Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era… Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca. și ăla zice puf”
Culiță Sterp

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro