Soția lui Michael Schumacher, despre starea actuală a legendarului sportiv. Ce a dezvăluit

Soția lui Michael Schumacher, despre starea actuală a legendarului sportiv. Ce a dezvăluit
Care este starea actuala de sanatate a lui Michael Schumacher

După data de 29 noiembrie 2013, viața familiei lui Michael Schumacher s-a schimbat radical. De când celebrul pilot de Formula 1 a suferit accidentul cumplit la schi și a fost imobilizat la pat, în comă fiind, soția lui Corinna se roagă în fiecare zi pentru o minune. Cum se simte acum faimosul sportiv.

Ultimele noutăți despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Familia septuplului campion mondial la Formula 1 Michael Schumacher dezvăluie în noul documentar cum este viața sa după gravul accident de schi care a avut loc la sfârșitul anului 2013. Filmul este dedicat legendarului pilot de curse neamț.

Documentarul anterior menționat va oferi informații valoroase despre viața celebrului sportiv care a fost campionul mondial de șapte ori, în anii 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004. „Kaiser” a suferit un accident de schi foarte grav în Méribel, în Alpii Francezi, pe data de 29 decembrie 2013.

Au trecut aproape opt ani și de atunci au trecut câteva lucruri despre starea de sănătate a carismaticului pilot german. Am învățat treptat cum a fost existența sa.

Filmul se numește Schumacher și va fi lansat pe data de 15 septembrie pe Netflix. Proiectul va prezenta diverse mărturii ale rudelor sale, cele mai emoționante fiind ale Corinnei, partenera sa de-o viață.

„Bineînțeles că mi-e dor de Michael în fiecare zi, dar nu numai mie îi este dor de el: copiii, familia, tatăl său Toți cei apropiați de lui. Toată lumea îi lipsește lui Michael, dar Michael este aici. Într-un mod diferit, dar el este aici și cred că asta ne face să găsim putere.”

Michael Schumacher este îngrijit la el acasă

Corinna dezvăluie, de asemenea, detalii inedite despre felul în care este îngrijit Michael Schumacher în intimitatea propriului său cămin. Campionul mondial nu poate vorbi, ci comunică doar prin intermediul ochilor.

„Suntem împreună. Trăim împreună acasă, facem terapie. Facem tot ce putem pentru ca Michael să fie mai bun și să ne asigurăm că este confortabil și doar pentru a-l face să se simtă ca și cum ar fi cu familia lui și pentru a ne continua legătura. Nu contează ce se întâmplă. Voi face tot ce pot. O vom face cu toții „, a declarat Corinna Schumacher, relatează cei de la publicația spaniolă Marca.

Mai mult de atât, Corinna a specificat faptul că vor să protejeze cât mai mult posibil intimitatea fostului pilot în această perioadă atât de delicată pentru familia lor.

„Încercăm să continuăm ca familie așa cum și-ar dori Michael și continuăm cu viața noastră. Viața privată este viața privată, el a spus mereu asta. Este foarte important pentru mine să poată continua să se bucure de viața privată pe cât posibil. posibil. Michael ne-a protejat întotdeauna, acum îl protejăm „, a completat soția celebrului pilot de curse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI