01 sept. 2021 | 14:14

Imaginile cu Michael Schumacher pe care le aștepta toată lumea. Familia a făcut publică arhiva personală

Sport
Imaginile cu Michael Schumacher pe care le aștepta toată lumea. Familia a făcut publică arhiva personală
Imaginile cu Michael Schumacher pe care toata lumea le astepta

Sunt imagini cu Michael Schumacher pe care toată lumea le aștepta. Familia campionului mondial de Formula 1 a dat publicității imagini nemaivăzute până acum.

Imaginile cu Michael Schumacher pe care le aștepta toată lumea

Imaginile cu Michael Schumacher, dar și cu soția sa, Corinna, și cei doi copii, Gina și Mick, sunt pe Netflix, în cel mai așteptat documentar al anului despre celebrul pilot.

Familia pilotului și-a dat acordul, în urmă cu ceva timp, pentru realizarea unui film documentar, astfel că titlul producției care va rula din 15 septembrie pe Netflix este ”Pilot, idol, legendă”.

De altfel, premiera are loc chiar în ziua în care Michael Schumacher debuta, în urmă cu trei decenii, în F1. Până atunci însă, Netflix a lansat trailerul oficial.

”În această zi, acum 30 de ani, Michael Schumacher a condus în prima sa cursă de Formula 1, în Spa, Belgia. Astăzi, Netflix lansează trailerul oficial pentru SCHUMACHER, portretul suprem al sportivului care a obținut titlul mondial al Formula 1 de șapte ori, Michael Schumacher.

Caracterizat de o pasiune nemuritoare, o muncă asiduă și o ambiție de neegalat, Schumacher a trecut rapid de la nou-venit la campion mondial – și în cele din urmă legendă a sportului. SCHUMACHER este singurul film pe deplin susținut de familia sa”, se arată în comunicatul  Netflix.

Tatăl pilotului, soția și cei doi copii vor oferi interviuri exclusive. Amintim că filmările acestui documentar în început în 2019, dar pandemia de coronavirus a întârziat lansarea filmului.

”Pilot, idol, legendă” poartă semnătura documentariștilor germani, Michael Wech și Hanns-Bruno Kammertons.

Au trecut opt ani de la accident

Michael Schumacher a câștigat de 7 ori titlul mondial și 91 de curse în Formula 1. A strâns o avere impresionantă, constituție atletică și adevărat sportiv chiar și când s-a retras din automobilism, în anul 2012, la vârsta de 43 de ani.

Michael Schumacher este considerat de mulți drept cel mai mare pilot din istoroa F1. Accidentul său a avut loc însă în perioada sărbătorilor de iarnă, în decembrie 2013, la schi, într-o stațiune de lux din Alpii Francezi. Cu toate că el cobora cu viteză mică, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se cu capul de  o piatră de pe traseul pârtiei. A fost un timp în comă, după care s-a vorbit despre o revenire, însă la stadiul de ”legumă”.

Soția sa nu a mai comunicat cu presa, preferând să controleze orice informație despre situația marelui campion. Numai câteva persoane au avut ulterior acces la Michael Schumacher, astfel că nimeni nu știe cum arătă și în ce stare se află, la opt ani de la accident.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro