12 mai 2021 | 22:10

Soția lui Liviu Guță ripostează. Ce susține că a dus, de fapt, la divorțul celor doi

Monden
Soția lui Liviu Guță ripostează. Ce susține că a dus, de fapt, la divorțul celor doi
Sotia lui Liviu Guta riposteaza Ce sustine ca a dus de fapt la divort

Vestea divorțului dintre Liviu Guță și soția lui Roxana a luat prin surprindere pe toată lumea. Manelistul a făcut astăzi anunțul surprinzător.

Soția lui Liviu Guță ripostează. Ce a dus la divorț

El a spus că a hotărât să divorțeze de Roxana, pentru că relația lor nu mai merge deloc bine. Totul se întâmplă la doar un an și câteva luni de căsnicie.

Manelistul a mai spus că soția lui era agresivă verbal și că în ultimul timp nu se mai înțelegea deloc.

„Am plecat de acasă de 5 ori. Am tot sperat… O iubeam. Au fost foarte multe discuții. Am rămas puțin șocat, atât pot să spun. Nu m-a înșelat. Nu ne-am înțeles. Era agresivă verbal. Lumea se schimbă de la o zi la alta. Certurile erau din cauza copiilor.

Nu mă lăsa să mă duc la copii în sensul că… (…) Nu știu dacă m-a iubit. Asta e o enigmă pentru mine. Te cerți cu mine fără să îți fac nimic. Se deschideau subiecte de fosta soție, de trecut. (…) Noi chiar voiam să facem copil. Certurile au început din iunie anul trecut.’, a declarat Liviu Guță, în direct, la Teo Show.

Acum, soția artistului a vorbit despre divorț și a declarat că a pus prea mult suflet. Roxana l-a compătimit în mod ironic pe soțul ei, spunând că ea își asumă ce face.

‘Săracu’! El victimă, mereu victimă. Eu îmi asum ce zic, ce fac, mai ales când greșesc. Am pus prea mult suflet, am iubit prea mult. Am căutat mereu să fie bine. Trebuie două persoane pentru a realiza aceste lucruri. Eu îl respect. Nu îi port ură, nu cunosc sentimentul de ură. Să fie sănătos și fericit!’, a declarat Roxana pentru Tacataca.

De la ce au început să se certe cei doi

În plus, a spus femeia, certurile începeau din cauza unor motive extrem de mici, însă a încercat chiar și să meargă la psiholog, rugându-l pe soțul ei să vină cu ea.

„Eu sunt obsedată de curățenie și îi strâng hainele de lângă pat după care i le puneam direct la coș că nu aveam unde în altă parte. Pe lângă asta, el voia să facem doar cum zice el, însă, într-o relație, ambii lasă de la el ca să fie bine.

Nu unul comandă și celălalt execută. “Am fost și la psiholog, m-am gândit că poate am anumite probleme pe care eu nu știu să le abordez, am discutat cu specialistul.

I-am spus și lui Liviu să mergem amândoi să ne rezolvăm această problemă, însă el mi-a zis că nu este nebun să meargă la psiholog”, a mai spus Roxana.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro