Soția lui Kim Jong-Un, apariție nouă în public. Ri Sol-Ju nici măcar nu a zâmbit VIDEO

Soția lui Kim Jong-Un, apariție nouă în public. Ri Sol-Ju nici măcar nu a zâmbit VIDEO
Cum a apărut recent soția lui Kim Jong-Un în public?

Soția lui Kim Jong-Un a surprins pe toată lumea la recenta sa apariție în public.  Cu toții s-au uitat lung către ea, iar vestimentația aleasă a fost cu siguranță surpriza serii. Aceasta a fost prezentă la o paradă de amploare într-o zi extrem de importantă pentru Coreea de Nord. Deși cu siguranță bucuroasă pe interior pentru ziua cea mare, ea nu a lăsat la vedere nici măcar un zâmbet.

Cum și-a făcut soția lui Kim Jong-Un la un eveniment recent?

Coreea de Nord a sărbătorit pe data de 26 aprilie. Kim Jong-Un a dat startul petrecerii pentru a 90-a aniversare a armatei din Coreea de Nord. În timpul paradei impresionante au fost prezente arme noi, dar și o rachetă supersonică ce a fost testată pentru prima dată anul trecut.

De asemenea, cetățenii au aflat și despre un nou tip de rachetă menită să poată fi lansată de pe submarine. Țara continuă să fie afectată puternic din punct de vedere economic de pandemie, dar cu toate astea nu s-a putut renunța la ziua de sărbătoare care a fost una opulentă.

Liderul nu s-a dat în lături de la nimic și a continuat să aducă în scenă orice pentru a se afla în centrul atenției. Mai mult decât atât, cel din urmă a le-a trimis un mesaj îngrijorător rivalilor săi în cadrul unui discurs.

Mai exact, el a promis să accelereze dezvoltarea armelor nucleare și a amenințat că le va folosi împotriva țărilor rivale dacă va fi nevoie.

Cum s-a îmbrăcat partenera dictatorului?

Soția conducătorului a radiat! Ri Sol-Ju a ales să poarte o rochie albă și o coafură extrem de lejeră, fără niciun accesoriu care să iasă prea mult în evidență. De asemenea, machiajul purtat de partenera de viață a dictatorului a fost unul aproape inexistent.

Kim Jong-Un a purtat la rândul său un costum alb, reușind să dea de înțeles că și-a menținut silueta și nu s-a mai îngrășat. Este știu faptul că el a renunțat la diverse delicii culinare și la consumul în exces de alcool după ce medicii i-au atras atenția că starea sa de sănătate nu este una bună.

Soția sa are 32 de ani și apare alături de soțul ei la întâlnirile politice importante. Ea este considerată un adevărat „fashion icon” în Coreea de Nord pentru piesele vestimentare pe care le alege. Cea din urmă îmbracă des haine vestice care imită marile case de modă din lume și adoră stilul simplu și elegant.