Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Kim Jong Un. Anunțul a fost făcut oficial

Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Kim Jong Un. Anunțul a fost făcut oficial
Care este starea de sănătate a lui Kim Jong Un?

Anunț oficial despre starea de sănătate a lui Kim Jong-Un! Cum se simte acesta și ce s-a petrecut cu el în tot acest timp?  Cum se simte liderul nord-coreean?

Care este starea de sănătate a lui Kim Jong-Un?

Răsturnare de situație surprinzătoare în cazul lui Kim Jong-Un! Liderul nord-coreean nu numai că trăiește, dar este și foarte sănătos, a declarat consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui sud-coreean Moon Jae-In în cursul zilei de duminică. Oficialul a dorit să pună capăt tuturor zvonurilor care susțineau că este decedat, transmite AFP. „Poziţia guvernului nostru este fermă”, a afirmat consilierul Moon Chung-In pentru postul de televiziune american CNN: „Kim Jong Un trăieşte şi are o stare bună de sănătate.”

Consilierul a mai adăugat și că Jong-Un se află încă de pe data de 13 aprilie într-un sejur la Wosan, stațiune de pe litoratul din zona de est a Coreei de Nord. „Nicio acţiune suspectă nu a fost detectată până în prezent”, a asigurat oficialul sud-coreean. Amintim că zvonurile care susțineau că liderul se simte rău s-au înmulțit după ce a absentat de la celebrările publice din 15 aprilie – aceasta zi fiind cea mai importantă sărbătoare din calendarul politic nord-coreean – nașterea lui Kim II Sung. Liderul nu a mai apărut public după ședința biroului politic de pe data de 11 aprilie și după turneul în care a inspectat o bază aeriană care a avut loc pe data de 12 aprilie.

Un dezertor nord-coreean susținea că ar fi fost rănit

„Kim a lipsit de la raportările despre teste și nu au fost publicate imagini de la lansări, ceea ce ar putea însemna că un accident neprevăzut ar fi avut loc, fie din cauza unui incendiu sau din cauza reziduurilor”, susține dezertorul, conform Daily Mail. Unele voci au susținut atunci că acesta era internat la Spitalul Mount Myohayng.  Aceasta informație a fost rapid clarificată de Lee Jeong Ho, un fost oficial din Partidul Muncitoresc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI